Business Hi-Tech

Nokia lansează modelul Lumia 625. Ce caracteristici şi preţ are noul smarphone

Nokia lansează modelul Lumia 625. Ce caracteristici şi...

Autor: Ioana Niţă

23.07.2013, 15:03 1564

Producătorul finlandez de telefoane mobile Nokia a lansat modelul Lumia 625, un smartphone care dispune de tehnologia 4G şi care rulează cu sistemul de operare Windows Phone 8.

Nokia Lumia 625 are un ecran LCD super-sensibil de 4,7 inchi, procesor dual-core Snapdragon S4 de 1.2GHz şi o cameră foto de 5 megapixeli.

Noul model de la Nokia pune utilizatorilor la dispoziţie o serie de aplicaţii foto integrate, precum Nokia Smart Camera, care oferă funcţii precum eliminarea obiectelor nedorite din imagini şi Nokia Cinemagraph, care transformă fotografiile în amintiri vii, adăugând mişcare imaginilor fixe.

Utilizatorii pot alege din cele 165.000 de aplicaţii disponibile pentru Windows Phone 8, inclusiv Vimeo, Temple Run şi WhatsApp, aceştia având de asemenea acces la Xbox Live, Microsoft Office şi la 7 GB de stocare online pe SkyDrive.

În ceea ce priveşte sistemul de navigaţie, Nokia Lumia 625 dispune de serviciul de hărţi şi localizare Here, care oferă hărţi gratuite, navigaţie pas-cu-pas şi informaţii despre transportul în comun. 

Terminalul va avea un preţ estimativ de 220 de euro, înainte de taxe şi subvenţii, şi va ajunge pe piaţa din Europa în al treilea trimestru din 2013.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO