• Leu / EUR4.8909
  • Leu / GBP5.7696
  • Leu / USD4.7450
Business Hi-Tech

Norvegienii de la Visma fac o nouă achiziţie în România după SmartBill - pachetul majoritar de acţiuni de la start-up-ul de contabilitate în cloud Keez

Norvegienii de la Visma fac o nouă achiziţie în România după SmartBill - pachetul majoritar de acţiuni de la start-up-ul de contabilitate în cloud Keez

Daniel Mateescu

Autor: Ioana Nita

23.06.2021, 16:44 816

Pachetul majoritar de acţiuni al Keez, start-up-ul local de tehnologie care a lansat în urmă cu aproximativ trei ani o platformă online pentru contabilitatea firmelor mici şi PFA-urilor, a fost cumpărat de norvegienii de la Visma, care a mai achiziţionat pe plan local şi SmartBill, conform unui anunţ al companiei locale.

“Mişcarea susţine extinderea strategică a Visma în Europa Centrală şi consolidează poziţia companiei ca furnizor european de top pentru software cloud. Fondat în 2018, Keez a cunoscut o creştere solidă în ultimii trei ani. Keez oferă o soluţie ce acoperă întregul proces contabil prin integrarea serviciilor profesionale de contabilitate cu platforma software online. În plus, soluţia oferită foloseşte tehnologii precum "machine learning" pentru o eficienţă îmbunătăţită, oferind astfel clienţilor lor un avantaj competitiv”, conform anunţului.

„Suntem încântaţi să ne unim forţele cu un jucător internaţional atât de puternic precum Visma. Cu ajutorul experienţei şi resurselor lor, ne vom putea concentra pe dezvoltarea continuă şi pe tot ce este de valoare pentru clienţii noştri. Vom continua să operăm independent şi să urmăm aceeaşi strategie incepută acum 3 ani”, a declarat Daniel Mateescu, fondator şi director general al Keez.

„Keez este un jucător puternic, cu o creştere solidă pe o piaţă de mare potenţial şi, alăturându-ne forţele, facem un pas important în strategia noastră de extindere. Având un cadru de gândire orientat către viitor şi o cultură organizaţională care se potriveşte cu a noastră, suntem încântaţi lucram de acum înainte împreună”, a declarat Merete Hverven, CEO al Visma.
“Keez va continua să îşi desfăşoare activităţile ca o organizaţie independentă, iar fondatorul său, Daniel Mateescu, va continua să conducă compania”, potrivit companiei.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8909
Diferență: -0,3687
Ieri: 4.9090
Azi: 4.7450
Diferență: -0,0926
Ieri: 4.7494
Azi: 5.7696
Diferență: -0,5858
Ieri: 5.8036
Azi: 5.0380
Diferență: -0,1783
Ieri: 5.0470