Business Hi-Tech

Notificarea.ro: Vrem să ajungem la venituri de 30.000 de euro în primul an de funcţionare

Ana Maria Mo­rar

Ana Maria Mo­rar

Autor: Ioana Nita

14.03.2019, 00:06 1006
Notificarea.ro, platforma online lan­sată recent de o echipă de specialişti IT din judeţul Cluj, vrea să atragă 3.000 de clienţi pentru primul an de func­ţio­nare, ţin­tind venituri de 30.000 de euro prin oferirea unui ser­viciu de­dicat com­pa­niilor care sim­pli­fică procedura de notificare a de­bi­torilor în scopul recuperării de creanţe.

„Com­pa­niile pe care le avem în target pot activa în orice domeniu de acti­vitate şi sunt de orice di­mensiuni. Ne aştep­tăm însă ca pricipala ca­tegorie de clienţi să vină din zona IMM-urilor, care nu au de­par­tamente juri­dice proprii şi nu pot ges­tiona intern ac­ti­vitatea de recuperare de creanţe. Clienţii noştri pot beneficia de re­du­ceri de costuri de 60% faţă de cele anga­jate tra­di­ţio­nal cu so­cie­tăţile de avoca­tură sau de de­bit collec­tion“, a declarat Ana Maria Mo­rar, pro­ject ma­nager la Noti­fi­carea.ro. Plat­for­ma online este ad­mi­nis­trată de com­pania So­cie­ta­tea pentru Tipar Notificarea.ro, al cărei ac­ţionar unic este fir­ma BitCloud.EU LLC din Statele Unite ale Americii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO