Business Hi-Tech

O companie din Cluj testează o nouă nişă pentru comerţul online: documente şi proceduri pentru departamentele de HR

Andreea Mureşan, cofondator Integra HR, estimează vânzări de aproximativ 25.000 de euro după primul an de la lansarea magazinului online.

Andreea Mureşan, cofondator Integra HR, estimează vânzări de aproximativ 25.000 de euro după primul an de la lansarea magazinului online.

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.09.2018, 00:04 776

„Cel mai scump produs este procedura cu privire la procesul de evaluare a performanţei angajaţilor, care costă 1.000 de lei. Acest produs are la bază creşterea performanţelor, a gradului de profesionalism şi a cunoştinţelor angajaţilor atât la nivel individual, cât şi la nivel global.“

Compania clujeană Integra HR, care oferă servicii de recrutare şi cosultanţă în domeniul resurselor umane, prezentă pe piaţa locală de peste opt ani, a lansat o plat­formă online de unde clienţii pot achiziţiona peste 40 de documente necesare departa­mentelor de resurse umane din companii.

„Până la finalul anului vrem să listăm aproximativ 100 de proceduri de resurse umane. Preţurile produselor disponibile în magazinul online pornesc de la 100 de lei şi ajung la 1.000 de lei”, a declarat pentru ZF An­dreea Mureşan, cofondator al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO