Business Hi-Tech

O firmă daneză a preluat un pachet de 33% din acţiunile unui furnizor de soluţii de monitorizare GPS

O firmă daneză a preluat un pachet de 33% din...

Autor: Adrian Seceleanu

23.10.2018, 00:00 410

Compania daneză Kompetence Skaber Vâkst ApS a preluat un pachet de 33% dintre acţiunile companiei Tracknamic din Oradea, care oferă servicii de monitorizare a flotelor auto prin GPS, conform unui document publicat în Monitorul Oficial. Înfiinţată în 2016, Tracknamic a avut în 2017 afaceri de 0,67 mil. lei, cu un profit net de 6.284 lei şi un număr mediu de 4 angajaţi.

Firma daneză a preluat acţiunile de la Istvan Barta, Cristian-Ioan Gherlea şi Ciprian-Mihai Ciuciu, conform datelor din sursa citată. În paralel, o parte dintre acţionari au cedat titluri şi către compania Crius SRL din Oradea, care este deţinută de Ciprian-Mihai Ciuciu, Cristian-Ioan Gherlea şi Călin Gabriel Haragos.

După seria de tranzacţii perfectate la începutul lunii octombrie structura acţionariatului companiei Tracknamic era următoarea: Istvan Barta - 47,92% din acţiuni; societatea Valgbar SRL - 2,08%; societatea Crius - S.R.L. - 16,67%; societatea Kompetence Skaber Vâkst ApS - 33,33%.  În vara acestui an retailerul de servicii de telecom şi telefoane mobile Ilex Com, partener al operatorului de comunicaţii Vodafone, a ieşit luna trecută din acţionariatul companiei Tracknamic. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO