• Leu / EUR4.9479
  • Leu / GBP5.5370
  • Leu / USD5.1794
Business Hi-Tech

O nouă şansă pentru antreprenori: Cum puteţi participa la Elevator Lab Challenge, prin care puteţi ajunge direct la cel mai mare accelerator fintech din Europa Centrală şi de Est

O nouă şansă pentru antreprenori: Cum puteţi participa la Elevator Lab Challenge, prin care puteţi ajunge direct la cel mai mare accelerator fintech din Europa Centrală şi de Est

Autor: Ştefan Stan

07.05.2018, 15:47 220

Raiffeisen Bank România, în parteneriat cu TechHub Bucharest, organizează Elevator Lab Challenge, un program local de selecţie pentru Elevator Lab, cel mai mare accelerator fintech din Europa Centrală şi de Est.

Câştigătorul Elevator Lab Challenge România va fi admis direct în semifinalele acceleratorului Elevator Lab şi va primi un premiu de 5.000 de euro, o călătorie la Viena pentru a participa la un training de pitching şi un abonament de 3 luni în spaţiul de co-working al TechHub Bucharest.

Elevator Lab Challenge se adresează startup-urilor fintech care au dezvoltat produse şi tehnologii inovatoare în domenii precum regtech, corporate banking, analiză avansată de date, investiţii, trading, experienţa în agenţiile viitorului sau open banking. Pe durata programului, acestea vor participa la evenimente de tip meetup, la sesiuni de mentorat şi la un workshop în care vor învăţa cum să îşi prezinte afacerea în faţa investitorilor, a clienţilor şi a potenţialilor parteneri de afaceri.

Aplicaţiile pentru Elevator Lab Challenge România sunt deschise pe site-ul programului, http://www.elevator-lab.com/ro, în perioada 7 mai - 20 iunie.

La finalul programului, cele mai promiţătoare echipe vor fi selectate pentru a participa la Elevator Lab Challenge Demo Night, eveniment în cadrul căruia îşi vor prezenta produsele şi modelele de business. Cristian Sporiş (Corporate Vice-President, Raiffeisen Bank Romania), Florin Boldescu (Chief Digital Transformation Officer, Raiffeisen Bank Romania), Cătălin Munteanu (Executive Director PI, Raiffeisen Bank Romania), Hannes Cizek (Head of Group Digital Banking, Raiffeisen Bank International), Alexandru Negru (Fondator Minutizer şi Fintech Camp), Alexandra Anghel (Co-Fondator & CTO, Appticles), Robert Knapp (antreprenor serial şi investitor de tip angel) şi Daniel Dragomir (Co-Fondator şi CEO, TechHub Bucharest) fac parte din juriul care va alege echipa câştigătoare.

Alături de startup-ul câştigător, se va selecta şi un “local hero”, care va primi un premiu de 2.000 EUR şi un abonament de 3 luni la spaţiul de co-working al TechHub Bucharest.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9479
Diferență: 0,085
Ieri: 4.9437
Azi: 5.1794
Diferență: 0,8077
Ieri: 5.1379
Azi: 5.5370
Diferență: -0,2576
Ieri: 5.5513
Azi: 5.2155
Diferență: 0,3869
Ieri: 5.1954