Business Hi-Tech

O platformă online pentru donaţiile către spitale a fost lansată în judeţul Argeş

O platformă online pentru donaţiile către spitale a...

Autor: Laura Petrescu

11.04.2020, 17:21 92

O platformă online pentru direcţionarea şi repartizarea eficientă a donaţiilor către spitalele din judeţul Argeş aflate în lupta cu COVID-19 a fost lansată sâmbătă.

Potrivit Prefecturii Argeş, platforma online www.spitalearges.ro are ca scop „o direcţionare şi repartizare eficientă a donaţiilor către spitalele din judeţul Argeş, dar şi o bună monitorizare a necesarului de echipamente şi medicamente al acestora”.

Persoanele fizice sau juridice care doresc să facă donaţii au astfel acces la necesarul real al spitalelor din judeţ, dar şi la o serie de campanii umanitare care sunt în desfăşurare.

Prefectura Argeş a precizat că, în acelaşi timp, platforma reprezintă şi un sprijin pentru colaborarea inter-spitalicească în ceea ce priveşte transferul sau împrumutul de medicamente şi echipamente de protecţie.

Ideea a aparţinut unor ONG-uri care sunt implicate în campaniile umanitare. Platforma a fost realizată de cancelaria Instituţiei Prefectului.

„Rog persoanele fizice sau juridice din judeţul Argeş să susţină spitalele care se află în luptă cu acest virus ucigaş, în funcţie de necesităţile acestora. Numai împreună putem să învingem!”, a transmis prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO