Business Hi-Tech

O postare controversată a lui Elon Musk şterge 14 miliarde de dolari din valoarea acţiunilor Tesla

O postare controversată a lui Elon Musk şterge 14...

Autor: Marinela Sarbu

02.05.2020, 07:42 1699

Elon Musk, fondatorul Tesla, a şters 14 miliarde de dolari din valoarea acţiunilor producătorului auto după ce a postat pe Twitter un mesaj în care a spus că valoarea acţiunilor sale a fost prea mare, potrivit BBC.

De asemenea, postarea a şters suma de 3 miliarde de dolari din participaţia lui Musk în cadrul Tesla, însă ceilalţi investitori au intervenit rapid pentru a salva compania.

„Preţul acţiunilor Tesla prea mare”, a spus el, acesta fiind unul dintr-o serie de tweet-uri care includeau un jurământ de a-şi vinde bunurile.

În alte tweet-uri, el a spus că prietena sa este supărată pe el, în timp ce în altul scria pur şi simplu: „Furia, furie împotriva morţii luminii conştiinţei”.

În 2018, un tweet despre viitorul Tesla pe piaţa bursieră din New York a determinat autorităţile de reglementare să-l amendeze cu 20 de milioane de dolari şi a fost obligat ca toate postările ulterioare pe platformă să fie verificate înainte de avocaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO