ZF Digital '17

Oana Terteleac, Microsoft: Industriile unde deja exista o rigoare pentru prelucrarea datelor, precum industria bancară sau farma, sunt mai avantajate în adopţia GDPR

13 nov 2017 Autor: Ştefan Stan

Când vine vorba de adopţia noului regulament de prelucrare a datelor - GDPR - sunt unele industrii ceva mai avantajate, mai ales cele unde existau deja cerinţe şi rigori în ceea ce priveşte prelucrarea datelor- bancar sau farma - dar cred că şi celelalte industrii încet încet vin din urmă, a declarat Oana Terteleac, Microsoft, Enterprise Channel Manager, Microsoft, în cadrul conferinţei ZF Digital 17. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
microsoft
, companie
, zf digital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide