Business Hi-Tech

Ochii care nu se văd se uită: Videoconferinţele şi ”call-urile” pe Zoom au epuizat stocurile. eMag şi Altex au rămas fără camere web

Autor: Alex Ciutacu

28.04.2020, 16:38 626

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, şi eMAG, cel mai mare magazin online din ţară, au rămas fără camere web pe stoc, marţi, în contextul în care măsurile de carantină au dus la o creştere a volumului de videoconferinţe.

Pe platforma Altex, stocurile pentru camerele web sunt epuizate astăzi, singurele disponibile fiind câteva care au opţiunea de precomandă.

În cazul celui mai mare retailer online din România, camerele web au fost epuizate, singurele disponibile fiind două sisteme de videoconferinţă ultra-HD 4K.

În ceea ce priveşte platforma eMAG, alte modele de camere web mai sunt disponibile doar la vânzătorii din marketplace.

Volumul de videoconferinţe şi apeluri video din ultimele două luni generat business atât pentru retailerii de produse IT, cât şi pentru furnizorii de servicii de videoconferinţă, întrucât multe companii şi-au reorganizat activitatea în baza muncii de la distanţă.

Altex este cel mai mare retailer electro-IT din România şi unul dintre cele mai puternice businessuri antreprenoriale din piaţa locală, cu afaceri anuale de peste 3,5 miliarde lei şi 125 de magazine în toată ţara.

eMAG este cel mai mare retailer online din România şi unul dintre cei mai puternici din regiune, cu afaceri totale de peste 5 miliarde lei în 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO