Business Hi-Tech

Oferta Vodafone pentru clienţii cu cartele: minutele vorbite se transformă în trafic de internet

Foto: Andreea Alexandru

Foto: Andreea Alexandru

Autor: Ioana Nita

09.07.2014, 00:00 1601

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, a lansat oferta promoţională  „Vorbeşti, dublu net primeşti“, prin intermediul căreia toţi utilizatorii cartelelor prepaid pot acumula trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate şi primite, indiferent de reţea. Pentru a participa la campanie, utilizatorii cartelelor prepaid Vodafone trebuie să îşi înscrie un prieten în promoţie după care ambii utilizatori vor primi câte 2MB/apel, pentru fiecare convorbire primită sau efectuată, indiferent de reţea.

Traficul de date se acordă de două ori pe lună, în limita a 5GB lunar. Durata minimă a unui apel eligibil este de un minut, iar valoarea minimă de acordare a bonusului este de 10MB, echivalentul a cinci convorbiri telefonice. Vodafone avea la finele lunii martie aproximativ 4,8 mil. utilizatori cu cartele preplătite şi peste 3,3 mil. utilizatori cu contracte de abonament.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO