Business Hi-Tech

Omul care a făcut harta Google a pescarilor: „Am adunat 2.000 de locuri de pescuit“

Autor: Cătălina Butan

22.11.2013, 00:06 390
Un pasionat de pescuit cheltuie anual în jur de 500-700 de euro pentru acest sport, a spus la ZF Live George Dragne, director al hartapescar.ro, prima hartă Google care oferă informaţii de interes pentru pescari.
 
„Sunt unii care cheltuie mult mai mult, dar nu vorbim despre extreme. Este o estimare a noastră, dintr-un studiu nu foarte amănunţit“, a spus Dragne în emisiunea ZF Live.
 
Absolvent al Facultăţii de cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice şi pasionat de pescuit, George Dragne a pus îm­preună cu fra­tele său bazele plat­for­mei hartapescar.ro, unde utilizatorii pot găsi infor­ma­ţii despre locuri de pescuit, magazine cu arti­cole de pescuit, lo­curi bra­co­nate, precum şi pen­siuni din Delta Dunării.
 
„Lumea cu care in­te­rac­ţionam, co­legii de birou, mă între­bau unde mer­geam la pes­cuit. Nu ştiam cum să răspund de multe ori şi m-am gândit să fac acest site, pentru a oferi in­for­maţii despre pes­cuit. Ceea ce ne-am pro­pus să ţintim este faci­litarea prac­ti­cării acestui hobby.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO