Business Hi-Tech

Operatorii de telecom, convocaţi în Parlament să dea explicaţii despre scumpiri

Operatorii de telecom, convocaţi în Parlament să dea...

Autor: Adrian Seceleanu

15.04.2019, 00:03 786

La audierile din comisia condusă de senatorul Zamfir au fost convocaţi şi preşedinţii Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii, respectiv al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Reprezentanţii celor mai mari ope­ratori de telecomunicaţii de pe piaţa locală au fost convocaţi, marţi, la Comisia eco­nomică a Senatului, alături de şefii Auto­rităţii de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) şi al Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorilor (ANPC), pentru a oferi explicaţii despre scumpirea abonamentelor, a anunţat senatorul ALDE Daniel Cătălin Zamfir, preşedintele structurii parlamentare. 

Zamfir susţine în anunţul despre audiere că scumpirile anunţate de „toţi operatorii de telefonie mobilă“ în valoare de „aproximativ un euro“ pentru fiecare abonament, şi care au fost determinate de taxele impuse de guvern, „vor scoate din buzunarele românilor peste 150 mil. euro“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO