Business Hi-Tech

Oracle a angajat 1.100 de oameni într-un an şi continuă recrutările

Oracle a angajat 1.100 de oameni într-un an şi continuă recrutările

So­rin Mîndruţescu, direc­torul general al Oracle România: 12% din echipa globală de suport software a Oracle este la Bucureşti şi la Iaşi

Autor: Adrian Seceleanu

06.05.2016, 00:08 3331

Compania americană Oracle, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii software, hardware şi servicii de IT, cu afaceri anuale de aproximativ 40 mld. dolari, a angajat din luna martie a anului trecut până în prezent 1.100 de oameni în România, ajungând la un număr de peste 4.200 de angajaţi şi are în plan să continue recrutările.

Noul portavion de 13 miliarde de dolari al marinei americane. Este cea mai mare şi cea mai scumpă navă de război din lume. Galerie FOTO

Cum arată noul sediu din San Francisco al companiei LinkedIn. Galerie FOTO

Cum arată noile uniforme ale Tarom, semnate Cătălin Botezatu. Galerie FOTO

„Avem peste 4.200 de oa­meni şi continuăm creş­te­rea“, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă So­rin Mîndruţescu, direc­torul general al subsidiarei locale, adăugând că firma îşi va intensifica investiţiile pe plan local. România este în cadrul Oracle a doua sucursală ca importanţă din regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) şi a cincea la nivel global.

O parte dintre angajaţi sunt ai unor subcontractori, însă procentul acesta este unul redus, de până la 10% din numărul total de oameni, a spus Mîndruţescu. În raport cu anul 2004, când compania a deschis primul său centru de externalizare, numărul de angajaţi este de peste 30 de ori mai mare, iar în raport cu 2013 este aproape dublu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO