Business Hi-Tech

Oracle HARD: risc mic de contaminare

08.11.2001, 00:00 22



Intr-o perioada in care asigurarea securitatii datelor a devenit unul dintre imperativele majore atat pentru comunitatea informatica, cat si pentru cea de afaceri, corporatia Oracle a lansat recent initiativa Hardware Assisted Resilient Data (HARD), primul program comprehensiv de sustinere a companiilor in eforturile de asigurare a integritatii informatiilor si de prevenire a coruperii datelor.

Disponibila pentru toti partenerii Oracle din domeniul stocarii si arhivarii datelor, initiativa HARD este sustinuta de o serie de tehnologii de prevenire a pierderilor de date.

Coruperea si pierderile accidentale de date pot avea efecte catastrofale pentru afacerile care se bazeaza pe prelucrarea unor volume mari de informatii. In scopul prevenirii coruperii datelor, Oracle colaboreaza cu furnizorii de solutii de stocare pentru incorporarea procedurilor de validare direct in dispozitivele de stocare.

"Este mult mai eficient sa prevenim coruperea datelor decat sa incercam sa le reparam in urma unor potentiale incidente. Initiativa Oracle HARD are ca principal obiectiv eliminarea erorilor software si hardware, care pot implica pierderi de timp si financiare", sustine Robert Shimp, vicepresedinte Database Product Marketing la Oracle.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO