Business Hi-Tech

Orange: 3 luni de net 4G nelimitat şi mobile, tablete şi accesorii la preţ redus pentru clienţii care contractează un al doilea abonament

Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România

Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România

Autor: Adrian Seceleanu

11.04.2016, 13:38 12381

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă după numărul de clienţi şi cifra de afaceri, a lansat o nouă ofertă, prin care le oferă abonaţilor care contractează un nou abonament pe lângă cel existent, sau care prelungesc cu 12 sau 24 de luni un număr de două abonamente existente, trei luni de internet 4G nelimitat, smartphone-uri, tablete şi accesorii la preţ redus.

Practic Orange, care are deja cel mai mare număr de abonamente de pe piaţa de telefonie mobilă - peste 4,2 milioane, vrea să îşi extindă şi mai mult poziţia de lider de pe acest segment de piaţă.

“Până pe 14 iunie, clienţii Orange primesc internet 4G nelimitat timp de 3 luni la alegere, un smartphone sau o tabletă şi o reducere de 30% la accesorii la oricare al doilea abonament Orange Me sau Orange Net ales pe 24 de luni”, conform datelor comunicate de Orange.

Pentru a avea acces la cele 3 luni de net gratuit, clienţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, respectiv: să deţină “deja un abonament Orange Me, Orange Net sau Orange TV pe care să îl prelungească pe 12 sau 24 luni şi să activeze un abonament nou Orange Me sau Orange Net pe 24 luni (excepţie fac abonamentele Orange Me 7 din oferta Senior şi Orange Me 9 din oferta Junior)”; sau să aibă “2 abonamente Orange Me sau Orange Net pe care să le prelungească pe 12 sau 24 luni”.

Condiţii pentru a avea acces la telefoane şi tablete fără costuri

Pentru a avea acces la telefoane sau tablete la preţ zero, clienţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă deja “un abonament Orange Me, Orange Net sau Orange TV pe care îl prelungesc pe 12 sau 24 luni şi activează un nou abonament Orange Me sau Orange Net pe 24 de luni (excepţie fac abonamentele Orange Me comercializate fără telefon, Orange Me 7 din oferta Senior, Orange Me 9 din oferta Junior). Pentru acest al doilea abonament, clienţii pot alege din oferta curentă un telefon sau o tabletă la 0 euro”; sau să deţină “două abonamente Orange Me, Orange Net sau Orange TV pe care să le prelungească pe 12 sau 24 luni. Pentru al doilea abonament Orange Me sau Orange Net prelungit clienţii beneficiază de un telefon sau o tabletă la 0 euro.”

Printre telefoanele disponibile gratuit în cadrul acestei oferte se numără: Orange Dive 30, Huawei Y5, Microsoft Lumia 550, LG K4, Orange Dive 70, Huawei P8 Lite, Samsung Galaxy A5 2016.

“Împreună cu cel mai mic abonament, Orange Me 8, abonaţii pot achiziţiona cu 0 euro prin Buy-Back telefonul 4G Orange Dive 30, cu procesor Quad-Core 1GHz, ecran de 4 inch şi cameră principală de 5 MP. De la abonamentul Orange Me 30, clienţii au acces la cel mai performant dispozitiv ce poartă semnătura Orange, Orange Neva 80 , compatibil 4G Plus la viteze de până la 300 Mbps, apel 4G şi apel Wi-Fi, cu procesor Qualcomm Snapdragon 617 octa-core, ecran full HD de 5,2 inch din sticlă rezistentă, cameră principală de 13 MP şi cameră frontală de 5 MP”, conform datelor comunicate de Orange.

Schimbări în abonamente

Noile variante ale abonamentelor Orange Me şi Orange Net includ, în unele cazuri, mai mult trafic de internet, acces nelimitat la o selecţie de 18 canale TV româneşti pe dispozitivele mobile şi trafic nelimitat în platforma Orange TV Go, conform datelor comunicate de companie.
Începând de la abonamentul Orange Me 20 şi Orange Net 15, clienţii vor avea şi un pachet anual de minute şi trafic de internet pe care le pot folosi în roaming.

Traficul 4G a crescut de şase ori anul trecut

“Interesul utilizatorilor români pentru internetul mobil 4G de mare viteză continuă să crească într-un ritm ameţitor şi este normal să fie aşa. Faptul că anul trecut traficul 4G din reţeaua Orange a fost de 6 ori mai mare decât în 2014 se datorează atât dezvoltării masive a reţelei noastre 4G, vitezelor extrem de performante, cât şi portofoliului extrem de bogat de telefoane şi abonamente pe care le-am adus pe piaţă. Din această primăvară, le oferim clienţilor mai mult internet, telefoane şi tablete 4G mai accesibile şi mai multe motive să acceseze întregul univers de informaţii şi divertisment care le sunt aproape prin câteva click-uri, prin intermediul dispozitivelor mobile”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Nimic despre pachetele fix-mobil prin reţeaua Telekom

Mutarea făcută de Orange pe segmentul abonamentelor vine la scurt timp după repoziţionarea ofertelor şi pe segmentul cartelelor preplăite. De notat este că operatorul nu a oferit încă niciun indiciu despre ofertele de pachete fix-mobil pe care urmează să le lanseze în urma acordului semnat cu grupul Telekom, prin care câştigă acces la reţeaua fixă a rivalilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO