Business Hi-Tech

Orange a adăugat acces la reţeaua 5G pentru cel mai scump abonament digital YOXO

Orange a adăugat acces la reţeaua 5G pentru cel mai...

Autor: Adrian Seceleanu

17.11.2022, 00:03 173

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a început să le ofere utilizatorilor YOXO - un abonament care poate fi contractat doar digital şi care este gestionat prin intermediul unei aplicaţii mobile - şi la reţeaua proprie 5G, facilitatea fiind disponibilă pentru clienţii care optează pentru cel mai scump plan tarifar, de 39 de lei pe lună. Cel mai accesibil plan tarifar are un preţ de 19 lei pe lună.

„Odată cu lansarea 5G, experienţa digitală YOXO este dusă la următorul nivel, iar clienţii care optează pentru abonamentul cu 150 GB vor avea parte de cel mai rapid internet mobil, cu viteze maxime de descărcare de până la 1,2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps. Aceste viteze asigură clienţilor YOXO o experienţă similară celei oferite de internetul prin fibră optică, însă pe mobil. Cu ajutorul tehnologiei 5G, clienţii vor beneficia de viteze mari la navigarea pe internet, stabilitate mai bună a conexiunii în locurile aglomerate, dar şi de o nouă experienţă în redarea conţinutului VR sau a jocurilor de înaltă rezoluţie“, conform Orange.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO