Business Hi-Tech

Orange a extins şi în Piteşti reţeaua 5G+, pentru care promite viteze de până la 1,5 Gbps

Orange a extins şi în Piteşti reţeaua 5G+, pentru...
04.06.2024, 12:27 99

Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telecom, a extins reţeaua mobilă 5G+ şi în Piteşti, conform unui anunţ al companiei.

“În urma adăugării oraşului Piteşti pe harta zonelor cu acoperire 5G, reţeaua Orange 5G/5G+ ajunge la un total de 39 de oraşe din întreaga ţară. Printre acestea se numără Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Brăila, Bucureşti, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timişoara şi Târgu Mureş, localităţi din judeţul Ilfov, staţiuni montane şi estivale.

Numărul oraşelor cu 100% acoperire 5G în a crescut, totodată, constant, acestea fiind Arad, Bacău, Baia Mare, Bucureşti, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş.

Reţeaua Orange 5G are viteze maxime de descărcare de până la 1,5 Gbps, fiind capabilă să le ofere utilizatorilor o experienţă similară cu cea furnizată de internetul prin fibră optică. Astfel, datorită capacităţilor pe care le deţine se deschid noi oportunităţi de dezvoltare pentru afaceri, în mod special în zona de inovaţie şi cercetare.

În oferta Orange Business se regăsesc soluţii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administraţii publice sau companii, de care pot acum beneficia şi clienţii din Piteşti”, conform Orange.