Business Hi-Tech

Orange a lansat comercial o soluţie pentru case inteligente

Orange a lansat comercial o soluţie pentru case inteligente

Autor: Adrian Seceleanu

19.02.2016, 00:00 1175
Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat comercial o soluţie de casă inteligentă, care le permite utilizatorilor să acceseze şi să controleze de la distanţă ce se întâmplă în locuinţă cu ajutorul unor senzori, al unor prize inteligente şi a unei camere video Wi-Fi. „Pachetul propus include doi senzori la alegere, un dispozitiv central la care aceştia sunt conectaţi, un SIM de date mobile, notificări nelimitate pe e-mail şi SMS şi acces la aplicaţia Orange Smart Home ce permite monitorizarea şi controlul casei. Pachetul poate fi achiziţionat printr-un abonament lunar de 15 euro, pe o perioadă de doi ani”, conform datelor companiei.
 
„Credem că viitorul este al produselor conectate care ne uşurează viaţa şi se adaptează nevoilor consumatorilor, iar strategia Orange ia în calcul această tendinţă. Orange a fost primul care a pariat pe produsele wearable, iar acum este, din nou, primul operator care aduce în România soluţia pentru casa inteligentă”, a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange. Soluţia Orange Smart Home poate fi personalizată cu senzorii doriţi, în funcţie de nevoile fiecărui client, iar pachetul de bază poate fi completat cu senzori suplimentari, ce pot fi achiziţionaţi separat: senzor pentru uşă/fereastră - 29 euro; senzor de fum - 39 euro; senzor de inundaţie - 39 euro; senzor de mişcare - 39 euro; priză inteligentă - 39 euro şi cameră Wi-Fi - 69 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO