Business Hi-Tech

Orange a lansat o nouă versiune pentru aplicaţia „Contul Meu”

Orange a lansat o nouă versiune pentru aplicaţia „Contul Meu”

Autor: Adrian Seceleanu

11.10.2012, 00:00 1256

Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat o nouă versiune - dedicată accesului de pe telefoanele smartphone - a secţiunii web "Contul Meu Orange", prin intermediul căreia abonaţii şi clienţii prepay ai operatorului pot accesa date precum lista de convorbiri sau pot reîncărca orice cartelă PrePay sau îşi pot activa şi dezactiva opţiuni şi servicii.

Toţi utilizatorii de smartphone, indiferent de sistemul de operare, au acces la secţiunea "Contul meu Orange" din browserul telefonului, la adresa m.orange.ro/contul-meu sau în secţiunea Cont din Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro. Utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android pot descărca aplicaţia din Google Play, iar în scurt timp noua versiune va fi disponibilă şi pentru posesorii de iPhone.

Aplicaţia dedicată Contul Meu Orange pentru Android şi iOS include funcţia de localizare a celor mai apropiate magazine Orange folosind modulul GPS al telefonului şi oferă review-uri despre cele mai noi smartphone-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO