Business Hi-Tech

Orange a pornit serviciile 4G şi pentru iPhone 5

Orange a pornit serviciile 4G şi pentru iPhone 5

Autor: Adrian Seceleanu

08.04.2013, 21:16 363

Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat serviciile de comunicaţii 4G şi pentru clienţii care deţin smartphone-uri Apple iPhone 5, potrivit unui anunţ al companiei.

Pentru a avea acces la serviciile de date 4G clienţii Orange trebuie să urmeze o serie de paşi şi să deţină un anume model de telefon, respectiv modelul A1429 - conform datelor companiei.

Pe lângă acest lucru, clienţii trebuie să actualizeze versiunea software a iPhone la cea mai recentă disponibilă (6.1.3.) şi să se asigure că deţin şi cea mai recentă versiune a setărilor pentru accesul la reţea (14.1) şi, în plus, să achiziţioneze şi un abonament compatibil 4G din magazinele companiei în care sunt disponibile aceste servicii.

Serviciul de internet mobil 4G de la Orange este disponibil în centrul şi nordul Bucureştiului, în zona metropolitană din nordul capitalei, în staţiunile de pe Valea Prahovei, în zona Bran-Moieciu şi în Poiana Braşov. Vitezele 4G în reţeaua Orange pot ajunge până la 75 Mbps pentru download şi 37,5 Mbps pentru upload.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO