Business Hi-Tech

Orange aduce noi telefoane mobile

Autor: Magraon Andreea

21.02.2011, 23:41 37

Orange, numărul unu pe piaţa locală de telefonie mobilă, aanunţat că va lansa în această lună noi telefoane mobile, printrecare LG Optimus Black, BlackBerry Bold 9780 (foto), Motorola Defy,Samsung Omnia 7, LG Optimus Me şi Sony Ericsson Cedar.

Motorola Defy este disponibil începând de la 79 de euro, preţvalabil cu un abonament nou Panteră de minimum 20,84 de euro pe 2ani şi cu opţiunea My Smartphone de 9,37 de euro sau My SmartphonePlus de 15 euro. BlackBerry Bold 9780 este primul din seria Bold cusistemul de operare OS 6. De asemenea, din 14 februarie clienţiiOrange care au un telefon BlackBerry au şi acces la AppWorld,magazinul de aplicaţii BlackBerry. De asemenea, Vodafone, număruldoi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a anunţat că va lansa înurmătoarele săptămâni noi telefoane care funcţionează cu sistemulde operare Android. Printre acestea se numără Samsung Nexus S,Samsung Tab 10.1, Samsung Galaxy S II, LG Optimus 2X, LG Optimus3D, Sony Ericsson Xperia Arc şi HTC Desire S.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO