Business Hi-Tech

Orange atacă agresiv pe fix, cu o reducere a tarifului de 74%: 11 lei pe lună pentru un pachet cu net fix şi TV. Oferta, doar pentru clienţii care au un abonament la mobil de minim 8 euro pe lună

Cum arată mesajele din campania promoţională a Orange

Cum arată mesajele din campania promoţională a Orange

Autor: Adrian Seceleanu

23.11.2022, 17:56 2421

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a lansat o campanie promoţională agresivă prin care urmăreşte să atragă mai mulţi clienţi pe segmentul de servicii fixe, oferindu-le un pachet care conţine servicii de internet fix şi televiziune la un tarif redus cu 74%.

“Prinde oferta la pachetul Fibră 500 plus TV Esenţial, cu 74% reducere. Ai 12 luni de internet prin fibră plus TV la 11 / lună”, sună mesajul din campania de publicitate derulată online de Orange.

Tariful este mai exact de 2 euro pe lună în primele 12 luni, iar în al doilea an de contract creşte la 8 euro cu TVA inclus şi este disponibil doar pentru utilizatorii care au deja sau contractează şi un abonament de telefonie mobilă Orange cu un tarif minim de 8 euro pe lună, precizează angajaţii din callcenter-ul Orange.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO