Business Hi-Tech

Orange atacă pe fix cu pachete de 8 euro pe lună care includ net prin fibră, TV prin cablu şi 6 luni de Netflix cadou

Orange atacă pe fix cu pachete de 8 euro pe lună care...

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.03.2021, 18:59 361

Orange România, liderul pieţei locale de telecom, introduce noi pachete de servicii fix-mobile, prin intermediul cărora clienţii au acces la un conţinut TV mai diversificat şi la oferte şi beneficii speciale disponibile online.

„Abonaţii Orange beneficiază de internet prin fibră cu viteza de 500 Mbps, televiziune prin cablu cu 113 canale si Netflix 6 luni cadou, instalare gratuită şi Internet Box 1000 inclus, la preţul de 8 euro pe lună. În plus, vechimea în reţea este răsplătită cu până la 100 euro reducere la device-uri”, au transmis reprezentanţii subsidiarei locale a grupului francez Orange.

De asemenea, oferta Netflix 6 luni cadou va fi disponibilă şi pentru clienţii de voce mobilă, persoane fizice, care activează sau prelungesc un abonament de minim 15 euro pe o perioadă de 24 de luni.

„Fie că sunt abonaţi Orange, clienţi Orange PrePay sau abonaţi în altă reţea, toţi cei care aleg până un pachet compus din fibră şi TV sau fibră şi voce mobilă, beneficiază de Netflix cadou timp de 6 luni.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO