Business Hi-Tech

Orange atacă piaţa bancară din România printr-un parteneriat cu Visa pentru serviciul Orange Money

Orange atacă piaţa bancară din România printr-un...

Autor: Ioana Nita

21.11.2018, 00:06 1443

Orange Money este un serviciu financiar mobil prin intermediul căruia clienţii au acces la un cont digital şi care le permite, prin ataşarea unui cod IBAN, să efectueze plăţi către orice alt client care deţine un cont în România, cât şi să efectueze plăţi instant, gratuit, către un alt utilizator de Orange Money.

Operatorul telecom Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, şi-a anunţat intrarea pe piaţa soluţiilor financiare digitale din România în urma unui parteneriat strategic încheiat recent cu Visa. Astfel, compania telecom va colabora cu Visa pentru a lansa pe piaţa din România servicii financiare mobile prin dezvoltarea unor soluţii de plată rapide - o aplicaţie mobilă inovatoare, card de debit fizic şi virtual, plăţi mobile NFC prin smartphone şi prin smartwatch.

„Plăţile mobile şi tehnologia contactless în particular s-au extins rapid în România în ultimii ani. În acest context, parteneriatul cu Visa este un pas firesc ce urmează extinderii şi diversificării serviciilor pe care le oferim prin Orange Money. Clientul Orange îşi do­reşte simplitate şi servicii sigure, fie că vor­bim despre cum alege să comunice sau să îşi gestioneze banii, iar telefonul mobil devine rapid soluţia preferată pentru aceste nevoi. Suntem încrezători că putem contribui în mod semnificativ la dezvoltarea serviciilor finan­ciare digitale mobile pe piaţa ro­mâ­nească”, a declarat Haris Hanif, CEO la Orange Money România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO