Business Hi-Tech

Orange Business Services adaugă în portofoliu o nouă soluţie de securitate cibernetică dezvoltată de Bitdefender, unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti hi-tech la nivel internaţional

Orange Business Services adaugă în portofoliu o nouă...

Autor: Alexandra Cepăreanu

26.01.2021, 17:58 87

Orange Business Services introduce în portofoliul de produse din categoria soluţiilor de securitate cibernetică pentru întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri) şi companii mari o nouă soluţie integrată de protecţie Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security, dezvoltată de furnizorul de soluţii de securitate IT Bitdefender, unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti hi-tech la nivel internaţional, controlat de familia de antreprenori Florin şi Măriuca Talpeş.

„În contextul în care activitatea companiilor în mediul digital s-a intensificat într-un timp foarte scurt, iar provocările ce ţin de securitatea cibernetică au crescut semnificativ în ultimul an, Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security vine să completeze oferta de servicii Orange Business Services pentru o mai bună siguranţă oferită companiilor mici şi mari”, a spus Florin Popa, Business to Business Director Orange România.

Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security permite oprirea ameninţărilor cibernetice într-un mod eficient datorită tehnologiei de reducere a suprafeţei de atac, de prevenţie şi detecţie şi machine learning.

„Prin acest parteneriat, clienţii Orange vor avea acces la cele mai inovatoare tehnologii de securitate, într-un context în care resursele companiilor, alocate securităţii IT, sunt deja limitate, iar riscurile cibernetice devin de la o zi la alta din ce în ce mai mari”, a spus Alina Drăgănescu, Senior Director, MSP and SMB Security la Bitdefender.

Soluţia poate fi implementată rapidă chiar şi de la distanţă, iar administrarea licenţelor şi alertelor se realizează centralizat printr-o consolă unică, potrivit reprezentanţilor Orange. De asemenea, Orange oferă şi servicii de consultanţă pentru implementarea soluţiei Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security.

De asemenea, Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security poate fi activat cu sau fără perioadă contractuală, iar facturarea se face pe baza consumului lunar de licenţe şi a opţiunilor activate.

„Companiile au nevoie acum de flexibilitate şi modularitate, de opţiunea de a plăti exact ce folosesc. Asta se poate schimba de la lună la lună, iar Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security se pliază perfect pe un mediu de business dinamic”, a adăugat Florin Popa.

Orange Business Services a înregistrat o creştere de 21% a veniturilor pentru produsele IT&C în trimstrul 3 al anului trecut comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, în contextul digitalizării accelerate a companiilor din perioada pandemiei şi a cererii crescute de soluţii IT la nivel internaţional.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO