Business Hi-Tech

Orange mai face un pas în extinderea serviciilor sale financiare: 24 de rate fără dobândă oriunde în lume, la cumpărăturile cu cardul de credit Orange Money deţinut de utilizatorii din orice reţea de telefonie mobilă din România

Orange mai face un pas în extinderea serviciilor sale...

Autor: Cristina Bellu

27.10.2021, 13:27 1357

Orange, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecom, anunţă că serviciile financiare pe mobil, vândute sub brandul Orange Money au fost extinse. Astfel, clienţii care au card de credit Orange Money pot alege să facă cumpărături cu plata în maximum 24 de rate fără dobândă, oriunde în lume.

Toate setările necesare pentru alegerea numărului de rate dorit se fac direct din aplicaţia Orange Money, iar produsele Orange Money, inclusiv cardul de credit, sunt accesibile utilizatorilor din orice reţea de telefonie mobilă din România, transmit reprezentanţii companiei.

“Am dezvoltat cardul de credit Orange Money ca un produs care să redea controlul clienţilor asupra felului în care îşi gestionează banii, oferind flexibilitate şi simplitate în utilizare. Mai mult, suntem atenţi la stilul de viaţă al clienţilor, dar şi la nevoile lor într-o anumită perioadă. Fie că e vorba shopping de Black Friday sau pentru cadouri, vrem ca fiecărui utilizator să-i fie mai uşor să-şi planifice bugetul şi, folosindu-se de oferta 24 de rate oriunde în lume, să aleagă în cât timp vor să ramburseze banii cheltuiţi.” explică Haris Hanif, CEO Orange Money.

Pentru setarea numărului de rate utilizatorii cardurilor de credit accesează istoricul de tranzacţii din aplicaţia Orange Money, după efectuarea unei plăţi de minimum 300 lei, selectează tranzacţia pe care doresc să o ramburseze în rate şi setează numărul de rate dorit.

Aceştia pot alege între 2 şi 24 de rate fără dobândă, indiferent de tipul comerciantului, online ori magazin, sau de ţara în care au făcut plata.

Operatorul telecom precizează că oferta “24 de rate fără dobândă oriunde în lume” este valabilă până pe 31 decembrie 2021.

Cardul de credit Orange Money poate fi obţinut digital, în aplicaţia Orange Money, iar verificarea datelor, aprobarea liniei de credit, semnarea documentelor şi emiterea cardului de credit virtual se fac direct pe smartphone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO