Business Hi-Tech

Orange face teste cu o soluţie de casă inteligentă

Orange face teste cu o soluţie de casă inteligentă

Autor: Adrian Seceleanu

12.11.2015, 00:00 836

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat în teste o soluţie de casă inteligentă, compusă din mai multe echipamente şi o aplicaţie software care le permite utilizatorilor să monitorizeze şi să controleze de la distanţă, prin intermediul telefoanelor, diferite echipamente.

Înainte de a lansa comercial soluţia, compania va face teste cu platforma cu un număr de 50 de clienţi, care se pot înscrie pentru a participa la program.

Soluţia Orange Smart Home include şase tipuri de senzori - senzor de fum, senzor de mişcare, senzor de inundaţie, senzor pentru uşă/fereastră, priză inteligentă şi cameră Wi-Fi - conectaţi la un dispozitiv central. Supravegherea şi controlarea de la distanţă a locuinţei se vor putea face pe telefon sau tabletă, prin aplicaţia Orange Smart Home, disponibilă pentru Android şi iOS, sau pe PC, prin intermediul unei platforme online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO