Business Hi-Tech

Orange îşi relansează oferta comercială cu telefoane şi tablete la fiecare abonament şi apeluri nelimitate de la 14 €

Jean FranÇois Fallacher, CEO al Orange România: Ne-am pregătit 9 luni de zile pentru acest moment

Jean FranÇois Fallacher, CEO al Orange România: Ne-am pregătit 9 luni de zile pentru acest moment

Autor: Adrian Seceleanu

15.09.2015, 00:00 1288

Pentru Orange, miza acestei lansări o reprezintă continuarea creşterii şi apărarea bazei existente de clienţi fără a intra în războaie ale preţurilor.

Orange, liderul pieţei locale de telecomunicaţii, va intra în sezonul cheie de vânzări din acest an cu un nou portofoliu de abonamente - cu tarife mai mici pentru apeluri nelimitate şi care includ smartphone-uri şi tablete - una dintre cele mai importante schimbări făcute de companie în oferta sa comercială în ultimii ani şi care vine la „pachet“ cu noi servicii şi tehnologii şi o reţea de comunicaţii extinsă.

Lansarea, care are loc astăzi (luni, 14 septembrie), coincide cu momentul în care compania va utiliza, la fel ca alte subsidiare ale grupului francez de telecomunicaţii, o variantă „reîmprospătată“ a brandului, care va avea o nouă semnătură („It’s all about what matters to you - Mai aproape de ce-i important pentru tine“).

„Ne-am pregătit 9 luni de zile pentru acest moment“, a spus Jean François Fallacher, CEO al Orange România, în cadrul unei conferinţe care a avut loc la finele săptămânii trecute. Compania nu a lucrat doar la noi oferte comerciale şi implementarea schimbărilor legate de brand, ci şi la extinderea & îmbunătăţirea reţelei ci şi la adăugarea de noi tehnologii & servicii care să ţină cont de noul context de piaţă. „60% din clienţi cumpără acum un smartphone, iar reţeaua noastră 4G acoperă 70% din populaţia României“, a punctat Fallacher. Noua poziţionare a brandului Orange a determinat şi o schimbare a priorităţilor din companie, a adăugat Fallacher. „Intrăm într-o nouă eră“, a clamat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO