Business Hi-Tech

Orange lansează aplicaţia Clever Taxi prin care clientul poate comanda un taxi

Orange lansează aplicaţia Clever Tech prin care clientul poate comanda un taxi

Autor: Claudiu Ilioiu

04.10.2012, 16:28 1836

Orange România, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, lansează din data de 4 octombrie aplicaţia Clever Taxi prin care clienţii care au instalată aplicaţia pe telefonul mobil, pot comanda un taxi.

"Clever Taxi este o aplicaţie gratuită dezvoltată pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOS, Android şi Windows Mobile şi este disponibilă acum pentru descărcare în magazinele de aplicaţii App Store, Google Play şi, în curând, Windows Marketplace", potrivit datelor furnizate de operator.

Utilizatorii vor putea comanda cel mai apropiat taxi din zonă, doar prin intermediul aplicaţiei, fără a fi nevoiţi să intre în legătură cu un operator. Mesajul va fi transmis taximetriştilor din cadrul companiilor de taximetrie din Bucureşti participante în program.

Aplicaţia permite selectarea companiei de taxi dorite după numele ei, tarif pe kilometru, modalitatea de plată şi permite urmărirea în timp real a taxiului deja comandat până la sosirea lui la punctul de preluare a comenzii. Totodată aplicaţia detectează adresa exactă şi numărul străzii unde se află utilizatorul

Potrivit anunţului companiei, în prezent sun disponibile 2.700 de taxiuri din Bucureşti urmând ca oferta să fie extinsă în viitor şi către alte companii de taxi din Capitală şi din alte oraşe ale ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels