Business Hi-Tech

Orange lansează Flamingo, un abonament cu minute incluse către numere de mobil şi fix din ţară şi străinătate

Orange lansează Flamingo, un abonament cu minute incluse către numere de mobil şi fix din ţară şi străinătate

Autor: Adrian Seceleanu

15.03.2011, 11:35 402

Orange, numărul unu pe piaţa locală decomunicaţii, a lansat un nou plan tarifar, denumitFlamingo, care a fost creat, potrivit companiei,pentru apeluri internaţionale şi naţionale cătremobil şi fix.

Cu abonamentele Flamingo clienţiiOrange au 100 de minute internaţionale şinaţionale către mobil, 200 de minute internaţionale şi naţionalecătre fix şi 1000 de minute în reţea, cu 10 euro/lună, sau 150 deminute internaţionale şi naţionale către mobil, 300 de minuteinternaţionale şi naţionale către fix şi 1200 de minute în reţea,cu 15 euro/lună.

"Încă de la lansarea portofoliului de abonamente, ne-am doritsegmentarea ofertelor în funcţie de nevoile de comunicare aleclienţilor. Foarte mulţi români care locuiesc în afara ţării aufamilia şi prietenii în România. În consecinţă, există un interesridicat pentru o comunicare facilă în străinătate, direct de pemobil, la tarife convenabile. Astfel, lansăm abonamenteleFlamingo care, pe lângă minute internaţionale, oferă şiminute naţionale şi minute în reţeaua Orange" adeclarat Victor Wincentowicz, Consumer Marketing Manager-Postpay alOrange România.

Orange a anunţat şi că pentruabonamentele Panteră şi Delfin activate între 15martie şi 31 mai, care au tarife începând de la 6,25 euro, clienţiiprimesc o reducere de 20% la taxa de abonament în primele 3 luni,în cazul contractelor pe 12 luni, şi 20% reducere până la 31decembrie, pentru contractele pe 24 de luni.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO