Business Hi-Tech

Orange lansează luni un nou serviciu: Apelurile 4G prin tehnologia VoLTE

Orange lansează luni un nou serviciu: Apelurile 4G prin...

Autor: Raluca Ghinea

11.09.2015, 12:41 3079

"Împreună cu Samsung vom lansa, începând de luni, apelurile 4G. Transferul de date se face la viteze 4G, în timp ce apelurile de voce aveau loc doar în 3G. De luni, legăturile vor avea loc foarte repede, aproape instant, faţă de cele câteva secunde cât aveai de aşteptat cu tehnologia 3G. Claritatea sunetului va fi foarte bună", a spus Ducarroz într-o conferinţă de presă.

El a precizat că Orange va oferi în curând şi serviciul de apel prin reţelele Wi-Fi, optimizând astfel folosirea reţelei sale şi extinzând acoperirea pentru serviciile de voce în locuri greu accesibile.

De asemenea, tot de luni, la fiecare telefon 4G cumpărat, clienţii Orange vor primi o baterie externă Power Up, care poate fi schimbată ulterior în orice magazin al operatorului când se descarcă.

Orange mai oferă clienţilor posibilitatea cumpărării de telefoane inteligente cu plata în rate lunare egale, care se vor regăsi pe factura abonamentului.

Tot de luni, operatorul va lansa o nouă campanie de comunicare şi o nouă identitate la nivel de grup. De asemenea, site-ul orange.ro va avea o nouă înfăţişare, care va fi identică pentru telefoanele mobile, tablete şi desktop-uri.

Noua poziţionare a brandului este centrată în jurul a nouă teme ce corespund nevoilor esenţiale ale clienţilor: Familie, Acasă, În mişcare, Distracţie, Beneficii, Stare de bine, Tarif, Tehnologie, Afaceri.

"Vom simplifica portofoliul, vom rămâne cu opt planuri tarifare. Vom avea opt şi nu unul, pentru că avem diversitate de clienţi în baza de date, aşa că nu e încă posibil să avem unul sau două planuri la atâţia clienţi. În cinci ani totul va deveni mai simplu, atunci când lumea va folosi mai mult traficul de date", a conchis Ducarroz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO