Business Hi-Tech

Orange lansează pachetele fix mobil pe baza reţelei Telekom în Cluj, Iaşi şi Timişoara. Telekom le oferă clienţilor acces la reţeaua 4G a Orange

Orange lansează pachetele fix mobil pe baza reţelei...

Autor: Adrian Seceleanu

19.05.2016, 11:25 36773

Orange şi Telekom, cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, au anunţat astăzi lansarea primelor oferte comerciale bazate pe acordurile semnate la finele anului trecut prin care cei doi operatori îşi oferă acces reciproc la reţele pentru a-şi reduce costurile şi a concura mai bine in principal cu rivalii de la RCS&RDS.

“Orange lansează serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă şi televiziune prin cablu digital şi devine astfel operator convergent fix-mobil. Începând de astăzi, clienţii pot opta pentru toate serviciile de telecomunicaţii de la Orange în oraşele Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul ţării, până la finalul anului. Astfel, utilizatorii se vor bucura de calitatea Orange şi pentru soluţiile pentru acasă, de o ofertă avantajoasă şi de mai mult confort şi timp liber câştigat, având un singur furnizor pentru toate serviciile de telecom”, a anunţat Orange.

“Telekom Romania anunţă acoperire extinsă pentru serviciile 4G, de 96% din populaţia urbană a României, oferind clienţilor o experienţă superioară în utilizarea serviciilor de date mobile”, au anunţat şi reprezentanţii Telekom.

Ce a anunţat Orange

„De 12 ani, Orange România este prima alegere a clienţilor pentru serviciile de telefonie mobilă, ceea ce se datorează, înainte de toate, calităţii pe care le-o oferim. Ambiţia noastră este să aducem aceeaşi experienţă şi în utilizarea serviciilor convergente - calitate, simplitate, oferte avantajoase şi relevante -  astfel încât Orange să devină prima lor alegere pentru întreaga gamă de servicii telecom.” a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

“Clienţii care aleg serviciile fixe şi mobile de la Orange au beneficii pentru toată familia şi sunt răsplătiţi pentru fiecare an petrecut alături de companie: au 20% reducere pentru abonamentele de internet fix şi televiziune prin cablu, nelimitat minute naţionale şi mai mult internet pe mobil în pachetele de servicii mobile din ofertele Orange Family şi Orange Share şi, suplimentar, bonus 5 euro pentru fiecare an în reţea, pentru a cumpăra tablete, smartphone-uri sau accesorii. În plus, clienţii vor avea o singură factură pentru toate serviciile şi un singur număr de contact pentru Serviciul Clienţi, 499.

Pentru a le asigura clienţilor o experienţă cât mai bună şi o utilizare cât mai uşoară a serviciilor pentru acasă, Orange le oferă tuturor celor care optează pentru pachete convergente suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienţi. Astfel, în prima zi după instalarea serviciilor, clienţii vor fi sunaţi pentru a fi asistaţi telefonic la utilizare.

Orange Home Net este răspunsul Orange pentru clienţii care-şi doresc internet fix prin cea mai performantă tehnologie de fibră optică, ce oferă viteze de download de până la 1 Gbps, viteze crescute de upload şi o stabilitate crescută a conexiunii. Clienţii pot alege varianta potrivită lor din 3 pachete Orange Home Net, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clienţii Orange cu abonamente pentru serviciile mobile preţurile sunt cuprinse între 7 şi 11 euro (cu TVA).
Alături de abonamentul Orange Home Net, clienţii pot completa pachetul de soluţii pentru acasă cu servicii de televiziune şi/sau de voce fixă.

Orange Home TV le oferă clienţilor o gamă variată de canale TV naţionale şi internaţionale, precum şi canale HD, atât prin cablu, în aria de acoperire din zonele urbane, cât şi prin satelit. De asemenea, indiferent de varianta aleasă, clienţii pot urmări emisiunile, filmele şi serialele preferate şi în mişcare, pe telefon, tabletă sau laptop, prin Orange TV Go.

Cu serviciul de televiziune Orange Home TV prin cablu clienţii se pot bucura de peste 160 de canale TV la o calitate excelentă a imaginii, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de acces prin fibră optică. Serviciile sunt disponibile pe maxim 5 televizoare, într-o locuinţă, dintre care 4 pot avea televiziune digitală şi unul televiziune analogică. Utilizatorii pot alege din 3 pachete de bază – Analog, Explore şi Global - şi 5 opţiuni suplimentare, precum HBO sau Maxpack, ce oferă canale precum HBO şi Cinemax. Pachetele de bază includ de la 51 la 121 canale TV şi au preţuri standard între 6 şi 9 euro pentru clienţii Orange abonaţi la serviciile mobile.ş2ţ

Orange Home Fix este serviciul de voce fixă oferit clienţilor pentru a păstra legătura cu cei dragi. Aceştia îl pot alege oricând şi fără perioadă contractuală, beneficiind de 100 de minute naţionale şi 100 de minute în reţea pe lună, cu 1,25 euro/lună (cu TVA)”.

Ce a anunţat Telekom

“Telekom Romania continuă eforturile de a aduce clienţilor săi nu doar un portofoliu complet de soluţii de comunicare, incluzând servicii fixe, mobile şi TV, ci şi cea mai bună experienţă de utilizare a acestor servicii. Acoperirea extinsă pentru serviciile 4G reprezintă un pas major în consolidarea strategiei noastre de broadband mobil, în linie cu obiectivul de a aduce serviciile de Internet 4G mai aproape de clienţii din întreaga ţară, alături de tehnologia de vârf FTTx şi de servicii TV de cea mai bună calitate”, a spus Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania.

Acoperirea extinsă 4G este disponibilă clienţilor Telekom Romania noi şi existenţi, atât rezidenţiali cât şi din segmentul business, ai serviciilor mobile pe bază de abonament şi ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

“Telekom Romania Mobile oferă un portofoliu extins de servicii mobile cu trafic de date inclus la viteze 4G, atât pentru clienţii rezidenţiali, cât şi pentru clienţii companii. Cu abonamentele de servicii mobile din oferta Telekom Romania - Talk, Surf şi Complete – cu preţuri începând de la 8,95 EUR / lună (TVA inclus), clienţii rezidenţiali pot beneficia de până la 8 GB de trafic de date inclus, la viteze 4G. De asemenea, utilizatorii persoane fizice ai serviciilor de date mobile pe tabletă pot beneficia de până la 60 GB de trafic de date cu abonamentele Date Surf, cu preţuri începând de la 8,95 EUR / lună (TVA inclus).

Cu abonamentele Nelimitat Business clienţii companii pot beneficia de servicii de voce şi date mobile incluse şi extraopţiuni de date la viteze 4G, acoperind cele mai variate nevoi de comunicare pe smartphone ale companiilor din orice industrie. De asemenea, abonamentele Date Surf oferă până la 60 GB trafic de date mobile pe laptop şi tabletă, la viteze 4G.”, conform reprezentanţilor Telekom.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO