Business Hi-Tech

Orange lansează un stick HDMI pentru servicii TV care permite accesarea conţinutului prin reţeaua altor operatori

Orange lansează un stick HDMI pentru servicii TV care...

Autor: Adrian Seceleanu

23.06.2015, 00:00 1297
Clienţii Orange, liderul pieţei locale de comunicaţii mobile, vor putea urmări pe orice televizor de generaţie recentă, prin conexiunea la internet furnizată de orice operator de comunicaţii, filmele, emisiunile, serialele şi programele disponibile prin serviciul Orange TV Go, cu condiţia să achiziţioneze un echipament special, pe care grupul francez l-a lansat în premieră la nivel global pe piaţa locală. Stick-ul lansat de Orange se conectează la orice TV cu port HDMI şi le permite clienţilor să vizualizeze de pe ecranul mai mare posturi TV, filme sau orice alt conţinut disponibil. 

„Orange TV este singurul serviciu de televiziune din România care oferă un astfel de dispozitiv, ce le permite clienţilor să aibă serviciul la ei oricând au nevoie, chiar şi la casa de la ţară sau în vacanţe”, subliniază reprezentanţii companiei. „Stickul Orange TV este o inovaţie care ne permite să transmitem conţinutul video bogat din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului şi să le oferim clienţilor întreaga libertate de a alege cum vor să-l vizioneze. (…) este un produs inovator, uşor de instalat şi de folosit şi care le permite să vadă conţinutul pe ecranul televizorului, în timp ce folosesc telefonul pentru altceva.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România. Prin Orange TV Go clienţii pot urmări până la 75 de canale TV, dintre care 20 în format HD, precum şi peste 500 de filme şi episoade ale unor seriale de top, de toate genurile.

Cu ajutorul stickului şi aplicaţiilor „Orange TV Go” şi „stick Orange TV”, disponibile gratuit în Magazinul Play şi App Store, tot acest conţinut TV rulează direct pe ecranul televizorului. Stickul Orange TV poate fi utilizat atât de abonaţii serviciului Orange TV prin satelit, cât şi de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Pe lângă conţinutul din aplicaţia Orange TV Go, aceştia pot vedea pe televizor şi fotografii, melodii sau filme personale salvate pe smartphone sau tabletă. Clienţii care au un abonament de mobil Orange sau un abonament TV Local HD sau Local HD Ă pot achiziţiona stickul Orange TV la preţul standard de 40 de euro, cu TVA. Până pe 31 august, la cumpărarea unui stick, aceştia vor primi gratuit timp de 3 luni opţiunea World HD Go, care oferă acces la peste 45 de canale TV româneşti şi internaţionale şi peste 500 de filme şi seriale prin Movie Go Unlimited. Tot acest conţinut poate fi urmărit pe smartphone, tabletă, PC şi, cu ajutorul stickului Orange TV, acum şi pe televizor.

Abonaţii World HD, World HD+, Universe HD sau Universe HD+ pot achiziţiona stickul Orange TV cu 16 euro, TVA inclus. Până pe 31 august, abonaţii World HD şi Universe HD1 primesc timp de 7 luni şi opţiunea Movie Go Unlimited. Până pe 31 iulie, traficul de internet în Orange TV Go este gratuit pentru toţi clienţii Orange, care sunt invitaţi să se bucure de serviciu în această vară, să descopere canalele promoţionale disponibile gratuit în aplicaţie, şi să beneficieze din plin de reţeaua de internet de mare viteză 4G şi 4G+.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO