Business Hi-Tech

Orange, liderul pieţei de telecom din România, le oferă tuturor clienţilor comunicare gratuită cu Ucraina. Cartele prepay cu date şi minute incluse, distribuite gratuit la intrarea în România

Orange, liderul pieţei de telecom din România, le...

Autor: Alexandru Nanu

26.02.2022, 12:28 143

Orange, liderul pieţei locale de comunicaţii, a decis să ofere tuturor clienţilor servicii gratuite de comunicare cu Ucraina dar şi să le ofere cetăţenilor care se refugiază din Ucraina în România cartele prepay cu servicii de date şi comunicare gratuite - în contextul războiului lansat de Federaţia Rusă împotriva ţării vecine.

“Ne aflăm în faţa unui moment care ne cere să fim solidari şi să vedem fiecare, indivizi şi companii, cum ne putem aduce contribuţia, pentru a îi ajuta pe cei afectaţi de criza din apropierea graniţelor noastre. Suntem alături de colegii noştri care au familii şi rude în Ucraina încercând să găsim soluţii pentru a-i sprijini. În acelaşi timp, împreună cu echipele Orange România şi Telekom Romania Communications, am gândit un set de măsuri pentru clienţi şi persoanele care intră în Romania din Ucraina, pe care să le putem implementa rapid:
▪️ Apeluri internaţionale gratuite către Ucraina
▪️ În roaming, apeluri, SMS-uri şi trafic de internet gratuite, pe teritoriul ucrainean.
▪️ Cartele PrePay cadou cu date şi minute incluse, în principalele puncte de frontieră, pentru cei afectaţi care vin pe teritoriul României din Ucraina.
Totodată, suntem conştienţi de rolul nostru strategic în sistemul critic de comunicaţii al ţării şi depunem eforturi suplimentare pentru a asigura nevoia de conectivitate neîntreruptă necesară în această perioadă autorităţilor şi clienţilor noştri.”

Beneficiile incluse pe cartela primită gratuit la punctul de trecere:
apeluri internaţionale gratuite către Ucraina
nelimitat minute şi SMS în reţeaua Orange Romania
2000 de minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS naţionale, din care 300 minute sau SMS sunt şi internaţionale pe mobil UE
6 GB internet naţional + 60 GB bonus internet naţional
Gratuitatea serviciilor Apeluri internaţionale şi Roaming se aplică retroactiv începând cu data de 24 februarie până pe 31 martie.

Lista punctelor de trecere, unde sunt distribuite cartele prepay gratuite

Graniţa cu Denumire vamă Judeţ
UA Halmeu - Diakove SM
UA Sighetu Marmatiei - Solotvino MM
UA Siret - Porubne SV
UA Isaccea - Poromna Pereprava TL
MD Stânca - Costeşti BT
MD Sculeni - Sculeni IS
MD Albiţa- Leuşeni VS
MD Oancea- Cahul GL
MD Galaţi - Giurgiuleşti GL

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO