Business Hi-Tech

Orange oferă şi mai mult net

Orange oferă şi mai mult net

Autor: Ioana Nita

02.02.2018, 00:00 1370

Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, a lansat o campanie nouă pentru clienţii cartelelor pre-pay şi pentru abonaţi, prin intermediul cărora aceştia primesc bonus până la 50 GB.

Mai exact, clienţii Orange care intră în aplicaţia „Contul meu” în perioada 1 februarie – 14 martie vor fi întâmpinaţi de personajele Millidge şi Doig, cu ajutorul cărora vor putea trimite „pupici virtuali” sub forma unor mesaje adresate celor dragi. Pentru fiecare mesaj trimis de către un client pre-pay, atât cel care îl primeşte cât şi cel care îl trimite vor fi recompensaţi cu 10 GB bonus. Orice client Orange poate participa la campanie, cu menţiunea că abonaţii Orange pot doar să primească bonusuri, nu să le şi dăruiască.

Indiferent de câte mesaje vor fi trimise se pot cumula  cel mult 50 GB pe durata campaniei, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB. În plus, pentru orice opţiune pre-pay de minimum 6 euro credit activată în perioada promoţiei, clienţii vor fi recompensaţi suplimentar cu 50 GB de internet. Bonusul este valabil timp de 30 de zile de la activarea opţiunii. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO