Business Hi-Tech

Orange: Ponderea abonamentelor va creşte la 50% din piaţa de telefonie mobilă

Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange

Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange

Autor: Adrian Seceleanu

16.06.2014, 00:08 619
Ponderea utilizatorilor care semnează un contract de abonament cu un operator de telefonie mobilă va creşte de la circa 41% în prezent la 50% până la finele anului viitor, pe fondul mi­grării clien­ţi­lor de la telefoanele mobile simple către cele de tip smart, al ofertelor care includ minute de apeluri către orice reţea na­ţio­nală, dar şi al legislaţiei care va impune declararea datelor de identitate la achiziţia unei cartele preplătite, a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange, liderul pieţei locale de comunicaţii, la emisiunea video ZF Live de la conferinţa Iceefest.
 
 
„Cred că până la sfârştul anului viitor va exista un număr egal de clienţi cu abonament şi cu cartele pre­plătite“, a estimat Ducarroz, unul dintre cei mai puternici executivi de pe piaţa locală de comunicaţii. El a venit în România în 2007, ca director de strategie al Orange, iar din anul 2009 este directorul comercial al operatorului, fiind astfel cel mai longeviv manager în această funcţie de pe piaţa locală de telefonie mobilă.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO