Business Hi-Tech

Orange România a lansat serviciul de transfer de bani şi plăţi cu telefonul mobil Orange Money

Orange România a lansat serviciul de transfer de bani...
10.11.2016, 13:17 7478

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat joi serviciul de transfer de bani şi plăţi cu telefonul Orange Money, prin intermediul căruia utilizatorii pot plăti facturi de utilităţi, reîncărca opţiuni pentru cartele preplătite de telefonie mobilă şi pot primi şi transfera bani.

“Printre funcţionalităţile Orange Money se numără: transfer de bani doar cu telefonul, instant şi în deplină siguranţă, la fel de simplu precum trimiterea unui SMS; plăţi facturi prin aplicaţia mobilă sau folosind meniul disponibil la *111#, pentru utilizatorii fără smartphone. Plata facturilor se poate realiza prin scanarea codului de bare sau prin introducerea codului de client, aplicaţia realizând interogarea în timp real a soldului fiecărui cont de client pentru furnizorii afişaţi, fără a fi nevoie de factură; reîncărcare a cartelelor prepay”, conform datelor comunicate de operator.

“Până pe 15 decembrie 2016, clienţii Orange Money primesc: transferuri gratuite între conturile Orange Money; 1GB de date bonus pentru fiecare factură de minim 30 de lei plătită prin Orange Money; un bonus de bun venit de maxim 5 euro alocat în contul Orange Money pentru prima reîncărcare a cartelelor preplătite; un bonus de bun venit de maxim 15 euro alocat în contul Orange Money pentru orice abonament nou sau reînnoit pe o perioadă de 24 de luni”.

„În contextul în care românii folosesc smartphone-urile pentru a realiza din ce în ce mai multe operaţiuni menite să îi conecteze rapid şi sigur la ceea ce este important pentru ei, credem că serviciile financiare mobile reprezintă viitorul. Orange Money este o soluţie care răspunde nevoii de a economisi timp şi de a transfera bani în siguranţă oriunde şi oricând, prin folosirea a ceea ce devine unul din cele mai personale obiecte – telefonul mobil. Orange Money este un element cheie în strategia noastră de a lansa soluţii digitale simple şi utile, adaptate pieţei locale.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer al Orange România.

Aplicaţia Orange Money este disponibilă gratuit în Google Play, activarea contului realizându-se în magazinele Orange. Portofelul Orange Money poate fi încărcat în numerar în magazinele partenere sau prin card, în aplicaţia mobilă Orange Money şi siteul www.orangemoney.ro.

Aplicaţia Orange Money va fi disponibilă în curând şi pentru iOS, conform datelor comunicate de companie.

Prin această lansare Orange intră în competiţie cu Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, care este prezent pe piaţă cu serviciul de plăţi şi transfer de bani de pe mobil M-Pesa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO