Business Hi-Tech

Orange România ar putea oferi internet gratuit pe litoral

Orange România ar putea oferi internet gratuit pe litoral

Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange România

Autor: Adrian Seceleanu

21.06.2012, 14:52 539

Orange România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va oferi în această vară servicii de internet mobil gratuit pe litoral, aşa cum a făcut - pentru o anumită perioadă - şi pentru clienţii metroului bucureştean, a dat de înţeles Julien Ducarroz, directorul comercial al companiei, într-o conferinţă de presă.

"Nu voi spune nimic concret, dar vă voi da câteva ponturi: în timpul verii metroul se va muta pe litoral. Înţelegeţi ce puteţi", a spus Ducarroz, fără a oferi alte detalii. "În curând veţi putea vedea câteva acţiuni speciale ale Orange pe litoral", a mai spus el.

Orange le-a oferit în ultimele luni ale anului trecut clienţilor care circulau cu metroul din Bucureşti posibilitatea de a utiliza gratuit serviciul de acces la internet, încercând astfel să stimuleze consumul de date mobile.

Rezultatul campaniei de la metrou? O creştere a traficului de 40% şi 62.000 de utilizatori, potrivit datelor prezentate de directorul comercial al Orange.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO