Business Hi-Tech

Orange vine cu oferte noi la un an de la lansarea abonamentului complet digital YOXO

Orange vine cu oferte noi la un an de la lansarea...

Autor: Adrian Seceleanu

26.10.2021, 00:02 2610

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a lansat noi oferte comerciale pentru abonamentul său de telefonie mobilă YOXO, care poate fi contractat 100% digital. “Pentru a sărbători primul an de funcţionare în România, YOXO lansează o ofertă aniversară limitată prin care utilizatorii pot primi până la 150% mai mulţi GB de net la aceleaşi costuri cu care s-au obişnuit”, conform companiei. Spre exemplu planul tarifar de 19 lei, care includea anterior 20 GB de net, minute şi SMS nelimitate, include de acum 50 GB de net.

YOXO este primul abonament de mobil 100% digital din România şi funcţionează în reţeaua 4G+ Orange. A fost dezvoltat ca răspuns la nevoile utilizatorilor de telefonie mobilă care îşi doreau mai multă flexibilitate şi control al costurilor. De aceea, acest serviciu a fost dezvoltat împreună cu utilizatorii săi, iar fiecare nouă funcţionalitate a fost testată şi îmbunătăţită în funcţie de feedbackul primit.

Totodată, dezvoltarea şi lansarea de noi funcţionalităţi sunt prioritizate în funcţie de solicitările clienţilor, iar ofertele şi conţinutul de pe site şi din aplicaţie sunt adaptate pe baza recomandărilor acestora. Serviciile YOXO sunt disponibile şi prin intermediul eSIM – o cartelă virtuală care permite dispozitivelor compatibile (ceasuri, telefoane, tablete) să se conecteze la reţeaua Orange fără a mai fi necesar un SIM fizic.

Întreg procesul se realizează automat direct din telefonul clientului, fără a mai fi necesară scanarea unui cod QR.

„Posibilitatea de portare rapidă din orice reţea direct din aplicaţia YOXO, gestionarea abonamentului şi a plăţilor de pe telefonul mobil, precum şi posibilitatea de a adăuga noi opţiuni atunci când este nevoie sunt principalele beneficii utilizate de către clienţii YOXO. De aceea, flexibilitatea şi libertatea de gestionare a abonamentului în funcţie de nevoile punctuale ale fiecărui utilizator s-au dovedit a fi cheia către o relaţie deschisă cu consumatorii. Transformăm, astfel, abonamentul digital într-o experienţă din ce în ce mai simplă şi utilă pentru toţi clienţii noştri”, a declarat Anca Veluda, head of digital în cadrul Orange. Clienţii YOXO care şi-au facut abonament înainte de 21.10.2021 pot trece la noua oferta de abonamente începând cu 10 noiembrie 2021, din aplicaţie, în secţiunea Abonamentul meu.

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO