Business Hi-Tech

Orange vine cu un nou audit, care arată că are „cea mai bună reţea”

Orange vine cu un nou audit, care arată că are „cea...

Autor: Adrian Seceleanu

15.02.2018, 00:05 649

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, are „cea mai bună reţea de voce şi date” din România, conform unui studiu realizat în perioada 7 decembrie 2017 - 10 ianuarie 2018 de către compania de audit Systemics-PAB, potrivit datelor comunicate de operator.

„Orange s-a clasat pe primul loc în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite în România. Auditul a analizat performanţele reţelelor mobile din ţările din zona Europa a grupului Orange, iar Orange România s-a poziţionat în topul operatorilor telecom. Conform auditului, Orange ocupă primul loc atât din perspectiva accesibilităţii serviciilor de voce, cât şi a vitezei datelor mobile”, conform reperzentanţilor companiei. Aceasta este cea de-a doua certificare Systemics obţinută de Orange în ultimul an, care atestă calitatea serviciilor de voce şi date mobile oferite de reţeaua Orange şi vine în completarea celei oferite recent de către LCC International.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO