Business Hi-Tech

Ovidiu Ghiman, Ronin: Primele două campanii de finanţare de pe platformă se prelungesc până pe data de 14 februarie

Ovidiu Ghiman, Ronin: Primele două campanii de...

Autor: Adrian Seceleanu

02.02.2022, 12:00 244

Softlead şi Stock Binder, primele start-up-uri tech care au lansat campanii de finanţare pe nou lansata platformă de crowdfunding Ronin, au extins durata de desfăşurare a strângerii de fonduri până pe data de 14 februarie. Cele două companii strânseseră în data de 1 februarie peste 62, respectiv 60% din suma vizată, de 300.000 de euro fiecare.

Extinderea campaniei vine în condiţiile în care există un interes semnificativ pentru cele două proiecte, a explicat pentru ZF Ovidiu Ghiman, cofondator al Ronin. „E foarte mare efervescenţă în jurul campaniilor şi avem mulţi investitori care îşi doresc să sprijine cele două companii dar nu au reuşit să îşi formalizeze angajamentul. În plus, am semnat în ultimele zile câteva parteneriate strategice, dintre care unul din ele a şi fost comunicat recent, cel cu BRK. Sunt parteneriate prin care investitori instituţionali vin lângă Ronin, pentru a sprijini şi ei vizi­unea antreprenorilor care inovează şi au nevoie de finanţare. Având în vedere toate elementele de mai sus şi dorin­du-ne să materializăm toate aceste discuţii şi parteneriate în inves­tiţii concrete, cele 2 companii îşi prelungesc campaniile până la data de 14 februarie. În paralel, lucrăm la pregătirea următoarelor campanii, despre care vom oferi detalii în cel mai scurt timp”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO