Business Hi-Tech

(P) Back To School cu HUAWEI: Magazinul tău preferat te aşteaptă cu reduceri de până la 50% la toate dispozitivele de care ai nevoie

(P) Back To School cu HUAWEI: Magazinul tău preferat te...

Autor: Publicitate

21.09.2022, 15:14 179

Noul an şcolar vine întotdeauna cu emoţii şi bucurii, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Fiecare început înseamnă noi ocazii de a învăţa, de a descoperi şi de a fi tu însuţi.

În acelaşi timp, luna septembrie aduce şi multe cheltuieli pentru părinţii care îşi doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor, ceea ce înseamnă că ţi-ai dori cât mai multe produse de calitate la preţuri avantajoase.

Huawei înţelege eforturile financiare pe care le depun părinţii şi dorinţa de a oferi cât mai mult. De aceea, noul an şcolar aduce acum şi reduceri fără precedent pentru dispozitivele smart, de până la 50%.

Săptămâna aceasta, cele mai cool dispozitive purtabile sunt disponibile la cele mai bune preţuri, în contextul în care Huawei derulează campania Back To School.

Mai mult, până pe 22 septembrie vei găsi preţuri promoţionale la toate produsele din magazinul online www.huaweistore.ro, iar fiecare achiziţie este însoţită de alte surprize şi cadouri.

Ce surprize aduce prima săptămână de şcoală

În perioada 2-22 septembrie Huawei te aşteaptă în magazinul online cu preţuri speciale pentru o gamă întreagă de dispozitive purtabile, de la HUAWEI WATCH FIT 2 şi până la HUAWEI Band 6 sau chiar HUAWEI WATCH GT 3 Pro.

Spre exemplu, HUAWEI Band 6 (Pink) poate fi achiziţionat la un preţ de doar 199 de lei, ceea ce înseamnă o reducere de 13% faţă de preţul iniţial.

Astfel, tu sau copilul tău puteţi beneficia de un dispozitiv cu o durată incredibilă de viaţă a bateriei, de 10 până la 14 zile în funcţie de durata utilizării. Chiar şi în cazul în care se termină bateria, printr-o încărcare de doar 5 minute durata de viaţă a acesteia se prelungeşte cu 2 zile.

În acelaşi timp, dacă îţi doreşti un smartwatch cu un corp desăvârşit din titan, cu margini şi muchii precise, cu un cadran de ceas fabricat din safir, HUAWEI WATCH GT 3 Pro (Black) poate fi acum al tău la un preţ de doar 1.599 de lei.

Trebuie să ştii că în cazul ofertelor de tip bundle, cei care vor cumpăra ceasurile HUAWEI WATCH GT 3 Pro şi HUAWEI Band 6 pot primi pentru doar 179 de lei în plus şi o pereche de căşti HUAWEI FreeBuds 4i.

Dacă îţi doreşti un ceas cu funcţii inteligente la cel mai înalt nivel pentru a gestiona cât mai bine sănătatea, ritmul cardiac, somnul şi stresul copilului tău, HUAWEI te aşteaptă cu modeul WATCH FIT 2 (Pink), pe care îl poţi achiziţiona acum la un preţ special de 599 de lei, ceea ce înseamnă un preţ redus cu 29%.

Totodată, dispozitivul HUAWEI WATCH GT 2 (Brown) poate fi achiziţionat în cadrul campaniei Back To School la un preţ de doar 549 de lei.

Surprizele nu se termină aici. Smartwatch-urile WATCH GT 2, WATCH GT 2 Pro, WATCH GT 3, WATCH GT 3 Pro, WATCH 3, WATCH 3 Pro vin spre tine cu un pachet promoţional care include o curea de ceas şi o pereche de căşti HUAWEI Classic Earphones.

În acelaşi timp, ceasurile WATCH GT 3, WATCH GT 3 Pro vin cu un pachet promoţional care include un Cântar Scale 3.

Magazinul tău online HUAWEI

Astfel, în perioada 19 august-22 septembrie, magazinul tău online HUAWEI vine cu aproape patru săptămâni de preţuri imbatabile, iar reducerile se extind atât asupra PC-urilor şi tabletelor, cât şi asupra smartphone-urilor tale preferate sau a dispozitivelor purtabile.

Reducerile de până la 50% din cadrul campaniei Back To School sunt doar o parte din surprizele cu care te aşteaptă cumpărăturile online din HUAWEI Store.

Dacă îţi creezi online un ID HUAWEI, vei participa la Caruselul Cupoanelor, unde ai şansa să câştigi vouchere de până la 1.000 de lei în HUAWEI Store, respectiv vouchere de 10% reducere pentru orice PC.

Clienţii pot obţine şi mai multe cupoane/reduceri pentru unele dintre smartwatch-urile HUAWEI, prin participarea la Carusel Cupoanelor. Pentru HUAWEI WATCH GT 3 Pro (Black Strap) pot primi un cupon de 300 lei, iar pentru HUAWEI WATCH FIT 2 Moon White pot primi un cupon de 200 lei.

Pe toată durata campaniei Back To School vei beneficia de livrare gratuită şi rapidă, iar punctele de loialitate My HUAWEI Points de dublează automat.

Pentru orice leu cheltuit, primeşti 2 puncte de loialitate, pe care le poţi transforma în discount la viitoarele cumpărături.

Iar pentru că Huawei înţelege multitudinea de cheltuieli cu care se confruntă părinţii în această perioadă, magazinul online HUAWEI Store îţi pune la dispoziţie opţiunea de a plăti produsele în 12 rate, fără dobândă.

Pentru mai multe detalii despre ofertele HUAWEI Back To School, intră aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO