Business Hi-Tech

(P) Digitalizarea, pariul celor curajoşi în perioada pandemiei

(P) Digitalizarea, pariul celor curajoşi în perioada...

Autor: Publicitate

22.02.2021, 14:52 779

Cea mai mare companie de curierat din România, FAN Courier, a implementat prin Total Technologies noile soluţii inovative ale producătorului internaţional Honeywell ca răspuns la provocarile majore apărute în procesul de livrare. Cele peste 5000 de terminale mobile robuste Honeywell CT60 si EDA51, bazate pe sistem de operare Android şi software-ul de performanţă bazat pe tehnologia cloud, vor permite companiei FAN Courier să maximizeze viteza, securitatea şi precizia serviciilor oferite.

Pe măsură ce comerţul online ia amploare, companiile de logistică şi curierat din toată România, se confruntă cu o cerere fără precedent.

Ca răspuns, FAN Courier, cea mai mare companie de curierat din România, a introdus în lanţul logistic peste 5.000 de terminale mobile de la compania globală de tehnologie Honeywell (NYSE: HON) către şoferii de livrare şi operatorii de depozite din întreaga ţară, ca parte a unui proiect de modernizare a operaţiunilor sale.

Pentru dinamizarea digitalizării companiei, FAN Courier a decis folosirea software-ulului Honeywell Operational Intelligence Professional, o platformă software cloud, care permite gestiunea noilor dispozitive de la distanţă, ajută la reducerea timpului de nefuncţionare  si oferă clienţilor servicii fiabile.

Noile dispozitive combină rezistenţa unui terminal mobil tradiţional cu design-ul unui telefon mobil, astfel instruirea utilizatorilor este mai rapidă şi timpul de adaptare cu ele mai scurt.  Ambele terminale Honeywell CT60 şi Honeywell EDA51 rulează pe sistemul de operare Android şi sunt, de asemenea, centralizate şi gestionate cu ajutorul platformei Honeywell’s Operational Intelligence. CT60 este construit pe platforma Mobility Edge Honeywell, singura platformă care garantează compatibilitatea cu sistemul de operare Android R. Astfel, departamentele de IT îşi pot maximiza investiţiile în dezvoltarea de soluţii şi certificarea software pe mai multe tipuri de terminale mobile.

FAN Courier a ales Total Technologies, consultant în tehnologia informaţiei şi inovaţiei pentru a furniza soluţiile Honeywell, extinzând istoria de 14 ani de colaborare între cele două companii. FAN Courier a evaluat trei clase de dispozitive robuste, de la patru producători, înainte de a selecta pachetul Honeywell - Total Technologies, pentru a oferi şoferilor săi un timp maxim de funcţionare şi productivitate în domeniu.

Referitor la acest proiect, Daniela Catrinoiu, CIO la FAN Courier, a declarat: „În aceste vremuri fără precedent şi provocatoare, FAN Courier adoptă cea mai recentă tehnologie pentru a menţine comerţul online din România în mişcare. Avem un parteneriat de lungă durată cu Total Technologies si Honeywell în ceea ce priveşte inovaţia, care ne ajută să oferim servicii de calitate. Prin această ultimă investiţie vom putea oferi clienţilor noştri servicii suplimentare, pentru a le face viaţa de zi cu zi mai uşoară.”

„Prin această investiţie în ultimele noastre terminale mobile şi software-ul Operaţional Intelligence, FAN Courier arată că este pregătit să reacţioneze rapid şi să depăşească limitele atunci când vine vorba de tehnologie, pentru a-şi ajuta clienţii să se adapteze la acest mediu în schimbare rapidă”, a adăugat Ronald Binkofski , preşedinte Europa Centrală şi de Est, Honeywell.

Investiţia FAN Courier în ultima inovaţie de la Honeywell reflectă modul în care transformarea digitală poate debloca o nouă valoare pentru sectorul logistic şi are chiar potenţialul de a crea noi oportunităţi de diversificare şi fluxuri de venituri suplimentare interesante pentru companiile din sector.

FAN Courier s-a bazat pe tehnologiile Honeywell în toate operaţiunile sale de mai bine de un deceniu, având suport de cea mai înaltă clasă, din partea Total Technologies. Pe lângă terminalele mobile, FAN Courier foloseşte şi imprimantele portabile Honeywell pentru tipărirea chitanţelor şi soluţia de voce care sprijină operaţiunile hands-free în cadrul echipelor logistice.

Despre Honeywell

Honeywell (www.honeywell.com ) este o companie de tehnologie Fortune 100 care oferă soluţii specifice industriei. Honeywell Safety and Productivity Solutions (SPS) oferă produse, software şi soluţii conectate care îmbunătăţesc productivitatea, siguranţa la locul de muncă şi performanţa activelor pentru clienţi din întreaga lume.

Despre FAN CourierOriunde, cu plăcere”

FAN Courier este cea mai importantă companie de curierat din România din 2006 şi continuă să fie un partener de încredere al tuturor celor care aleg serviciile sale, cu aceeaşi pasiune şi dedicare pentru fiecare livrare.

Despre Total TechnologiesPăstraţi-vă afacerea conectată la viitor”

Total Technologies®, cu peste 28 de ani de experienţă pe piaţa solutiilor IT, este numită de mulţi experţi „o companie a viitorului”, specializată în integrarea colectării automate de date, tehnologiei Honeywell Voice, RFID şi Roboţilor Autonomi Mobili (AMR). Soluţiile digitale complete de colectare şi procesare integrate în diferite industrii: retail, curierat, logistică, producţie, distribuţie, depozit, FMCG, sănătate.

Printre aprecierile din ultimii ani, în ceea ce priveşte soluţiile digitale inovatoare oferite de Total Technologies pentru mediile de afaceri:

  • Total Technologies® a obţinut premiul pentru SUPPLY-CHAIN ​​INNOVATION 2018 pentru soluţia Honeywell Voice, în cadrul evenimentului EXPO Transit 2018.
  • Total Technologies® a obţinut premiul pentru SUPPLY-CHAIN ​​INNOVATION ​​2019 pentru soluţia FETCH ROBOTICS, în cadrul evenimentului EXPO Transit 2019.

Pentru mai multe ştiri şi informaţii despre Total Technologies, vă rugăm să vizitaţi www.totaltech.ro.