• Leu / EUR4.9005
  • Leu / GBP5.4945
  • Leu / USD4.4823
Business Hi-Tech

(P) Htss a investit 200.000 euro în dezvoltarea mindclass - platformă de e-learning unde regăsim şi conţinut video creat cu ajutorul inteligenţei artificiale (AI)

(P) Htss a investit 200.000 euro în dezvoltarea mindclass -  platformă de e-learning unde regăsim şi conţinut video creat cu ajutorul inteligenţei artificiale (AI)

Autor: Publicitate

24.06.2022, 08:00 169

Htss, compania românească specializată în furnizarea de soluţii software de business, cu peste 1000 de clienţi în 11 ţări a dezvoltat platforma mindclass pentru a veni în întâmpinarea cererii tot mai crescute de soluţii de e-learning, pentru toate categoriile de vârstă. Mindclass se adresează atât companiilor cât şi universităţilor, generând conţinut video educativ cu ajutorul inteligenţei artificiale.

 

Evaluare şi dezvoltare constantă prin mindclass

Mindclass asigură distribuţia organizată de conţinut academic standard (SCORM), dar şi alte tipuri de materiale, către o listă de utilizatori cu acces selectiv, validat şi controlat de către administrator, precum şi trasarea informaţiilor privind parcurgerea conţinutului, plus - opţional - evaluarea prin teste, la finalizarea materialului şi emiterea de atestate, certificate sau chiar diplome cu semnatură digitală.

Nu în ultimul rând, mindclass poate recomanda absolvenţilor cursurilor alte module şi cursuri relevante, în funcţie de abilităţile, nivelul de cunoştinţe şi ritmul de învăţare al fiecăruia.

Cursuri proprii şi acces la o librărie amplă de conţinut educativ în diferite formate electronice

mindclass poate importa orice material de pe platforme Moodle în diferite formate: Word, Excel, PowerPoint, video, interactive. În plus, conţinutul poate fi organizat pe bază de competenţe, materialele aferente unei anume competenţe fiind conectate într-o anumită ordine, astfel încât să încurajeze dezvoltarea individuală, în ritmul specific fiecărui utilizator.

Platforma mindclass este gândită pentru a fi gata de funcţionare în doar câteva minute de la instalare. Astfel, conturile destinate studenţilor unei universităţi sau angajaţilor unei companii pot fi create manual, rapid şi intuitiv, sau, în cazul companiilor, ele pot fi generate automat, prin importarea informaţiilor necesare din softul de gestiune folosit de acestea.

Astfel, utilizatorii au acces instant atât la materialele încărcate, cât şi la o bibliotecă amplă de conţinut în diferite formate electronice: fişiere video şi audio, cursuri interactive şi chiar jocuri educative. Mai mult decât atât, experţii mindclass pot crea conţinut educativ la cerere, axat pe nevoile şi obiectivele clientului. Un diferenţiator important al ofertei este reprezentat de capacitatea acesteia de generare a conţinutului video educativ cu ajutorul inteligenţei artificiale (AI).

 

mindclass este un produs software cu aplicabilitate internaţională. Vom promova această platformă atât în cele 11 ţări în care suntem deja prezenţi cu produsele noastre, precum şi pe alte pieţe noi în care ne pregătim să intrăm. Însă, unul dintre obiectivele la care ţinem cel mai mult este ca mindclass să ofere un suflu nou educaţiei din România, atât celei corporate cât şi celei din mediul universitar. Platforma mindclass poate fi accesată rapid, de pe orice dispozitiv  conectat la internet, de aceea ne dorim ne dorim să îi ajutăm pe clienţii noştri să descopere,  cu ajutorul cursurilor interactive, acea bucurie de a învăţa, născută din curiozitate sinceră, un sentiment complet diferit de cel al obligaţiei de a învăţa, cunoscut din pacate, în timp, de prea mulţi dintre noi.” a declarat  Bogdan Dumitrescu, CEO High-Tech Systems & Software.

 
 

Cine este htss?

High-Tech Systems & Software: htss este o companie ICT specializată în furnizarea de soluţii software de business. Înfiinţată în 2012, htss şi-a dezvoltat rapid portofoliul de clienţi datorită preocupării pentru inovare, suport rapid şi de calitate.

Astăzi, portofoliul companiei numără peste 1000 de clienţi din 11 ţări, care se bucură de soluţiile htss, printre cele mai căutate fiind Pharmaceutical – software de gestiune a farmaciilor; telemedica – soluţie de telemedicină; omnimedica – solutie software pentru clinici si spitale; shiftin – software de planificare automată a turelor de lucru şi  mindclass – platformă de e-learning.

 
 
 
Urmează ZF Power Summit 2023
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9005
Diferență: -0,0388
Ieri: 4.9024
Azi: 4.4823
Diferență: 0,4279
Ieri: 4.4632
Azi: 5.4945
Diferență: -0,0382
Ieri: 5.4966
Azi: 4.9076
Diferență: 0,102
Ieri: 4.9026