Business Hi-Tech

(P) TechStore.Ro lansează în România electrocasnicele superpremium Steel Cucine!

Autor: Publicitate

23.12.2020, 11:11 167

Povestea electrocasnicelor Steel Cucine este o poveste clasică italiană în care pasiunea pentru mâncare, gustul pentru artă şi funcţionalitatea lucrurilor se îmbină într-un proiect unic, a cărui faimă face înconjurul lumii.

Istoria unuia dintre cele mai populare branduri italiene de electrocasnice create vreodată a început acum aproape 100 de ani, în 1922, în Bologna, când tânărul Angelo Po prin talentul său de a mânui oţelul inoxidabil, a ajutat la crearea unor aragazuri spectaculoase, fabricate în exclusivitate doar manual.

Popularitatea aragazurilor create de Angelo Po s-a răspândit rapid în întreaga Italie şi astfel, de la lansarea primului produs şi până la comenzile din partea celor mai renumite restaurante de la vremea aceea nu a mai durat mult.

Cu toate acestea, Steel Cucine s-a transformat într-un brand în adevăratul sens al cuvântului abia în anul 1999 când membrii familiei Po s-au hotărât să-şi unească forţele şi să se dedice în întregime, trup şi suflet, ţelului lor comun, acela de a realiza nişte electrocasnice cum nu s-au mai pomenit niciodată.

Pe măsură ce Steel Cucine s-a dezvoltat ca business de familie, a crescut şi importanţa unora din colecţiile de produse ale acestuia precum Genesi, Ascot sau Sintesi, dispozitive capabile să transforme orice amator al artei culinare într-un adevărat profesionist.

Oţelul inoxidabil în contextul societăţii actuale

În locuinţele contemporane moderne, bucătăria face parte din casă şi implicit din spaţiul de locuit. De aceea, ea nu trebuie să fie doar funcţională, ci şi să se remarce printr-un design deosebit. Dacă în locuinţele rustice, atât spaţiul de preparat alimentele, cât şi cel de servit masa erau complet separate de sufragerii şi dormitoare putând fi astfel folosite după bunul plac, acum, atât la casă, cât şi la bloc, bucătăria trebuie să aibă un aspect cel puţin la fel de impunător ca o cameră de zi şi să iasă în evidenţă printr-o armonie absolută a tuturor elementelor sale. Iar această performanţă nu se poate atinge decât cu electrocasnice de top, fie că vorbim de maşini de gătit, frigidere sau alte tipuri de dispozitive.

Cu toate că au integrat bucătăria în interiorul casei, oamenii nu numai că nu au renunţat la gătit, ba chiar au început să emită mai multe pretenţii de la alimentele lor, transformându-le prin călire, fierbere, prăjire, coacere sau frigere în preparate culinare speciale, care pentru a avea un gust excepţional necesită utilizarea unei aparaturi electrocasnice de înaltă calitate.

De aceea, în epoca modernă., electrocasnicele Steel Cucine, disponibile acum şi în România prin intermediul magazinului online TechStore.ro, sunt soluţia perfectă pentru atingerea celor mai înalte standarde de calitate, dar şi de frumuseţe în bucătărie. Cu Steel Cucine orice spaţiu de gătit se transformă într-un loc elegant şi rafinat, mereu gata să primească musafiri, dar şi foarte convenabil pentru gătit, prin controlul absolut pe care aceste produse îl oferă asupra diferitelor moduri de preparare ale mâncării.

Cu alte cuvinte, deşi standardele în materie de bucătărie s-au schimbat radical odată cu trecerea vremii, acum, în contextul societăţii actuale, este mai simplu ca oricând să îţi amenajezi în propria casă o bucătărie desăvârşită din punct de vedere al aspectului, dar şi al funcţionalităţii.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO