Business Hi-Tech

Pachet salarial fabulos pentru noul director financiar de la Twitter

Pachet salarial fabulos pentru noul director financiar de...

Autor: Cătălina Butan

01.07.2014, 20:50 533

Twitter l-a angajat pe Anthony Noto, un fost bancher la Goldman Sachs care s-a ocupat de listarea publică a Twitter, pe poziţia de director financiar, scrie Reuters.

Noto, în vârstă de 46 de ani, şi-a început cariera ca analist la banca de investiţii americană Goldman Sachs, devenind ulterior managing director al diviziei de investiţii a băncii în telecom, media şi IT. Noul director financiar al Twitter va avea un salariu anual de 250.000 de dolari şi va primi un pachet de 1,5 milioane de acţiuni, evaluate la 61,5 milioane de dolari.

Fostul director financiar al Twitter, Mike Gupta, a fost numit senior vice president al diviziei de investiţii strategice a companiei. Vestea schimbărilor manageriale din Twitter a dus la o creştere a acţiunilor cu 4,8%.

Twitter s-a listat la bursa americană NYSE pe 7 noiembrie 2013, beneficiind de un interes major din partea investitorilor care au făcut ca acţiunile să crească cu 70% în prima zi de tranzacţionare (faţă de preţul din IPO), la 48 de dolari. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO