Parteneriat între agenţia de servicii digitale Sunshine Digital şi agenţia de comunicare Prora

8 dec 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Agenţia de servicii digitale integrate Sunshine Digital, cu afaceri de 1,4 mil. lei anul trecut şi agenţia de comunicare Prora, înfiinţată în acest an, au încheiat un parteneriat prin care îşi completează reciproc aria de servicii pe care le furnizează clienţilor.

Astfel, Sunshine Digital îşi extinde aria de servicii din portofoliu cu noua componentă de comunicare şi PR, în timp ce Prora poate furniza clienţilor noi şi existenţi servicii digitale integrate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

 
Cuvinte cheie:
agentie
, servicii
, comunicare
, parteneriat
, integrare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide