Business Hi-Tech

Parteneriat Vodafone - eMag: clienţii pot cumpăra cu abonament, la preţ subvenţionat, mobile necodate din oferta retailerului

Parteneriat Vodafone - eMag: clienţii pot cumpăra cu...

Autor: Adrian Seceleanu

01.11.2013, 08:50 1823

Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a semnat un parteneriat cu eMag, cel mai mare retailer IT&C online local, care le va permite clienţilor magazinului online să achiziţioneze telefoanele mobile, tabletele şi laptopurile din ofertă la un preţ mai mic, subvenţionat, împreună cu un abonament de voce sau date furnizat de subsidiara grupului britanic. Telefoanele şi tabletele cumpărate astfel de clienţii eMag nu sunt codate în reţeaua Vodafone, potrivit reprezentanţilor eMag.

Clienţii eMag pot accesa de preţul special al terminalelor însoţite de abonament, folosind butonul “Cumpără împreună”.  Odată plasată comanda, clienţii primesc contractul de abonament pe email iar comanda lor este livrată în termen de 24 de ore împreună cu cartela SIM activă.

„Prin acest parteneriat, serviciile Vodafone devin mai accesibile în oferta celui mai mare retailer online din România iar încheierea unui nou abonament este mai facilă ca oricând pentru clienţii noştri. Oferta noastră de abonamente vine la pachet cu trafic de date inclus şi cu (…) servicii de date performante, pentru care reţeaua Vodafone a fost certificată în mod repetat”, a declarat Alexandru Băloi, Director, Indirect Consumer Sales, Vodafone România.

Clienţii eMag pot alege între 6 tipuri de abonamente pentru telefoane mobile, cu valori cuprinse între 9 şi 45 de euro lunar, 2 abonamente pentru tablete, cu o valoare de 12 sau 18 euro, şi 3  abonamente pentru laptop-uri, cu valori cuprinse între 13 şi 19 euro. În funcţie de abonamentul ales, clienţii pot obţine o reducere din preţul de bază al produsului de până la 1399 lei.

“Segmentul de dispozitive mobile constituie o parte importantă din vânzările noastre, aşa că era natural să începem să vindem şi serviciile de internet şi voce adiacente”, a declarat Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director dezvoltare eMag.

Semnarea unui parteneriat de acest tip nu este o premieră pentru eMag. Retailerul a mai avut un parteneriat asemănător cu Orange în anul 2009, iar în 2010 Vodafone semna un contract cu eMag prin care punea la dispoziţie clienţilor retailerului serviciile de date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO