Business Hi-Tech

Patru din 10 utilizatori de iPhone sunt oameni de afaceri

Patru din 10 utilizatori de iPhone sunt oameni de afaceri
28.05.2010, 12:57 49

"Cinci sute de dolari?... Este cel mai scump telefon din lume.Si nu va atrage oamenii de afaceri pentru ca nu are tastatura",declara in ianuarie 2007 Steve Ballmer, CEO al Microsoft, desprenoul telefon al Apple.

La trei ani de la scoaterea pe piata a iPhone si dupa ce Apple adevenit cea mai mare companie IT ca valoare de piata, depasindMicrosoft, compania lui Steve Jobs are cu ce sa se laude: patruutilizatori din zece sunt oameni de afaceri, conform unei analizecitate de CNET.

"Patru din zece telefoane iPhone vandute sunt facute catreoamenii de afaceri", a declarat Ron Spears, sef al divizieiBusiness Solutions din cadrul AT&T. "Cand iPhone a aparut pepiata, tot ce auzeau oamenii in primul an a fost 'Dumnezeule, nueste la fel de sigur precum BlackBerry. Nu va functiona in cadrulcompaniei'. Intr-un final, se dovedeste ca nu este vorba decat desoftware", a mai spus Spears.

S-a dovedit astfel ca Apple a reusit sa depaseasca conceptiileoamenilor de afaceri despre securitatea iPhone si capacitateaacestuia de a face fata utilizarii pentru mediul de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO